Libnet.ro
UNICEF

07:16

Viorica Dancila: Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca ALDE nu va iesi de la guvernare, declaratia fiind facuta inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD. Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare. Sunt. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Cred ca am sanse in fata lui Iohannis

Viorica Dancila afirma ca partidul porneste dintr-o situatie dificila in lupta pentru Cotroceni, dar ca are sanse sa-l invinga pe Klaus Iohannis. Acest vot ma onoreaza, ma responsabilizeaza, in acela.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta la alegerile prezidentiale, precizand ca in aceasta situatie ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar.

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila, votata in BPN al PSD pentru a fi candidat la Presedintie ----- * ACTUALIZARE Firea a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale ---- * ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Dancila: Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare, sunt oameni responsabili

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca nu crede ca ALDE va iesi de la guvernare, i.

Viorica Dancila nu vrea sa-i raspunda Gabrielei Firea in public: Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine

Viorica Dancila, presedintele PSD,nu vrea sa-i raspunda in public atacurilor lansate de Gabriela Firea, ci in interiorul partidului, pentru ca premierul considera ca cine-si acuza colegii in fata.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )