Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis pleaca in SUA. Cu cine se va intalni

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis pleaca in SUA. Cu cine se va intalni

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA Donald Trump, va avea intrevederi bilaterale cu secretarul general ONU si cu omologi din alte state. De asemenea, Iohannis se va intalni cu cu reprezentantii comunitatii romanesti din zona Philadelphia. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis pleaca din nou in SUA. Presedintele va participa la Adunarea Generala ONU

Klaus Iohannis se va afla in SUA, incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Presedintele va rosti un discurs, va participa.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Seful statului va rosti un discurs, va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA.

Sublocotenentul Madalin Vintila Stoica, decorat post-mortem de Klaus Iohannis cu Steaua Romaniei in grad de cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Stoica Vintila Madalin, mort vineri dupa un atac cu masina capcana asupra unei patrule romanesti.

Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane, potrivit unui comunicat de presa.

Militarul roman ucis in Afganistan, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Sublocotenentul Madalin Stoica, ucis vineri in timul unei misiuni in Afganistan, a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ce mesaj transmitea Mircea Ionescu Quintus la Cotroceni de fata cu presedintele Klaus Iohannis

Ajuns la 100 de ani, Mircea Ionescu Quintus a fost decorat la inceputul anului de presedintele Klaus Iohannis. Seniorul a avut la Cotroceni un discurs glumet, mai ales ca era si un epigramist.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Klaus Iohannis: Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in vestul tarii, unde mai multe persoane si-au pierdut viata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj duminica, in urma furtunii violente care s-a produs in vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Klaus Iohannis, dupa tragedia din vestul tarii: Sunt profund marcat de evenimente. Autoritatile sa ia toate masurile pentru a gestiona eficient criza

Cinci oameni si-au pierdut viata in Timis si Arad, dupa ce o tornada a lovit vestul tarii. Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )