Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru romanii din Philadelphia si le-a transmis sa nu inceteze sa contribuie la relatia dintre Romania si Statele Unite pentru ca este mereu nevoie ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de interes national transmis din New York

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca 70% din institutiile din Romania vor avea pana in 2020 experti in egalitate de gen. in Romania, suntem pe deplin angajati in .

Liviu Dragnea vrea sa se instituie un calendar pentru intanirile cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este una institutionala, dar se intalnesc cam rarut, fiind de parere ca ar trebui instituit un fel de calendar.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu preseditii Estoniei si Egiptului, la New York

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi.

Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza in aceste momente Adunarii Generale a ONU. Seful statului roman si-a inceput discursul adresand condoleante Mexicului pentru victimele cutremurului care a lovit tara marti seara. Iohannis sustine ca este nevoie de o Curte Internationala a Teorismului precum si de infiintarea unor comisii care sa cerceteze impactul si cauzele migratiei internationale si sa propuna solutii concrete.

O posibila solutie: Cetatenie romana pentru romanii din Ucraina

Situatia romanilor din Ucraina, revenita in prim-planul mediatizarii odata cu noua Lege a educatiei votata de Rada Suprema la 5 septembrie, a trezit nelinistea si indignarea Romaniei. Dar.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din Philadelphia: Vreau sa contribuiti la bunastarea relatiei intre Romania si SUA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, joi, la o intalnire cu romanii din Philadelphia, in cadrul acesteia seful statului punctand faptul ca si de ei depinde relatia buna intre Romania si SUA. Mai mult, acesta a subliniat ca va continua sa acorde o importanta deosebita diasporei.

Azi presedintele bate un nou record de like-uri! Romanii din Bucovina, despre decizia lui Iohannis de a-si amana vizita in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis si-a anulat vizita oficiala in Ucraina, ca urmare a deciziei autoritatilor de la Kiev de a interzice invatamantul in limba minoritatilor, inclusiv cea.

Klaus Iohannis: Pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la New York, ca, pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce li se pregateste imigrantilor din Uniunea Europeana, dupa Brexit

Premierul britanic Theresa May a subliniat vineri, intr-un discurs pe tema Brexitului, sustinut la Florenta, ca Marea Britanie va continua sa contribuie la bugetul Uniunii Europene pana in anul.

VIDEO Klaus Iohannis: Avem o relatie functionala cu Administratia Trump. Am reusit sa dam parteneriatului strategic o noua dimensiune

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, intr-o alocutiune sustinuta la o intalnire cu romanii din Philadelphia, ca Romania are o relatie functionala cu Administratia Trump, iar presedintele Statelor Unite sunt aprecaza romanii stabiliti pe teritoriul american.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )