Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dancila, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Antena3 Antena3,
Dancila, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat si ca in continuare pe acest subiect exista o analiza, precizand ca propunerea avansata de ministrul Muncii, Lia. continuă pe Antena3

Ultimele informatii despre crima socanta din Belgia, unde o romanca a fost ucisa cu 50 de lovituri de cutit. Politistii belgieni au arestat deja un suspect

O tanara romanca a fost asasinata cu 50 de lovituri de cutit, in Belgia. Victima avea doar 21 de ani si strangea bani pentru a-si cumpara casa in Romania. Desi romanca era premianta la literatura.

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul final despre pilonul II de pensii: Ne-am hotarat ce vrem sa facem

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va fi optional. Noi ne-am hotarat ce vrem sa facem. Si este ceea ce am comunicat de anul trecut, si anume sa fie optional acest P.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II: Romanii trebuiau sa stie despre aceasta optiune inainte de alegeri

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie dupa ce a participat la Bookfest. Este o mare problema, de aceea ne-am si apucat de programul Romania Educata, schimbarile nu sunt binevenite, este nevoie de o abordar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )