Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCENDIAR! Guvernul a informat Comisia Europeana ca suspenda contributiile la Pilonul II de pensii! Dovada ca DANCILA a MINTIT MILIOANE DE ROMANI (PSD)

B1 B1,
INCENDIAR! Guvernul a informat Comisia Europeana ca suspenda contributiile la Pilonul II de pensii! Dovada ca DANCILA a MINTIT MILIOANE DE ROMANI (PSD)

Guvernul Romaniei ar fi informat deja Comisia Europeana despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii, in ciuda incercarii Executivului de a dezminte aceasta intentie, asa cum rezulta dintr-un. continuă pe B1

Citu: PSD minte, a informat Comisia Europeana ca suspenda contributiile la pilonul II de pensii

Senatorul PNL Florin Citu a facut public un document atribuit Comisiei Europene, in care se arata ca Guvernul ar fi informat Comisia Europeana inca de la inceputul lunii aprilie despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii.

Comisia Europeana intervine in SCANDALUL Pilonului II de pensii. Ce spun oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana dezminte informatiile potrivit carora Guvernul Romaniei ar fi informat deja oficialii de la Bruxelles despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii. Pana acum nu am fost.

Comisia Europeana SOMEAZA Romania: Este o DEVIERE semnificativa si nu s-a facut nimic pentru redresare

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Deviere semnificativa de la MTO Comisia Europeana transmite un avertisment Romaniei. Oficialii de la Bruxelles cer Guvernului de la Bucuresti sa ia masuri cu.

Comisia Europeana da o noua palma PSD-ALDE: Transpunerea directivei prezumtiei de nevinovatie nu contrazice lupta anticoruptie

Comisia Europeana vine cu precizari dupa ce a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, de data aceasta pentru nerespectarea Directivei privind prezumtia de nevinovatie. Un purtator de.

Procedura de infringementdeclansata de Comisia Europeana impotriva Romaniei pentru ca nu a implementat Directiva privind prezumtia de nevinovatie

Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale, care trebuia sa fie implementata pana in luna aprilie 2018.

Comisia Europeana deschide procedura de infringement impotriva Romaniei! Acuzatii EXTREM DE GRAVE

Comisia Europeana a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei. De aceasta data este vorba despre nerespectarea Directivei 343/2016 privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de.

Comisia Europeana investigheaza importurile de otel din China

Comisia Europeana CE) a lansat o investigatie privind importurile de table din otel laminate la cald din China, pentru a determina daca sunt vandute la pret de dumping in Europa, transmite Reuters, conform Agerpres.

Comisia Europeana ne transmite un avertisment

Comisia Europeana a transmis un avertisment tarii noastre, pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa emita o decizie privind faptul ca nu a luat masuri eficiente pentru a corecta acest lucru si o recomandare de a lua masuri in 2018 si 2019.

Scandal imens la Bruxelles pe reducerea fondurilor europene. Numerosi europarlamentari acuza Comisia Europeana de minciuna

Un imens scandal a izbucnit, miercuri, la Bruxelles, in jurul viitorului buget al Uniunii Europene. Numerosi europarlamentari au acuzat Comisia Europeana ca da dovada de lipsa de transparenta in prezentarea.

Comisia Europeana: Riscul de saracie este foarte ridicat in Romania

Comisia Europeana a adresat miercuri, in recomandarile specifice de tara, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )