Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta, dupa ce Olguta Vasilescu a anuntat ca Pilonul II va deveni optional: E TOTAL GRESIT sa iei din banii tinerilor ca sa acoperi greselile si INCOMPETENTA Guvernului

B1 B1,
Ponta, dupa ce Olguta Vasilescu a anuntat ca Pilonul II va deveni optional: E TOTAL GRESIT sa iei din banii tinerilor ca sa acoperi greselile si INCOMPETENTA Guvernului

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va deveni optional. Ministrul a precizat ca va fi la alegerea romanilor daca vor mai. continuă pe B1

Olguta Vasilescu a anuntat ce se intampla cu Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul a luat decizia privind Pilonul II de pensii, cel administrat privat si care a fost o tinta a coalitiei PSD de la venirea la putere. Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu, la Romnia TV: Pilonul II de pensii va deveni optional

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat la Romania TV ca Guvernul nu va nationaliza Pilonul II de pensii, asa cum erau anumite zvonuri, ci il va face optional. Pe perioada verii veti vedea o prezentare foarte clara vizavi de Pilonul II de pensii, ce inseamna, care sunt avantajele, care sunt parte din dezavantaje, pentru ca sunt si din acestea. Nu-l nationalizam, dar vom explica foarte clar tuturor acestor persoane care sunt cotizante la Pilonul II cat va fi pensia lor, a declarat Vasilescu. Administratorii de pensii private: Ne pregatim sa luam in considerare orice cai de atac pentru a apara banii celor 7 milioane de participanti la Pilonul II de pensii.

Olguta Vasilescu: Pilonul II nu se va nationaliza, va deveni optional. Veti afla detaliile in vara

Olguta Vasilescu a precizat marti seara, la RTV, ca nu vor fi luate cotizatiile de la Pilonul II, dar va deveni optional. Ministrul Muncii a sugerat ca nu ar fi normal ca pensia luata la batranete de la Pilonul II sa fie completata cu bani de la Pilonul I.

Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul final despre pilonul II de pensii: Ne-am hotarat ce vrem sa facem

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va fi optional. Noi ne-am hotarat ce vrem sa facem. Si este ceea ce am comunicat de anul trecut, si anume sa fie optional acest P.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este incepul sfarsitului pentru Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este inceputul sfarsitului pentru Pilonul II (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II.

Ponta, dupa vizita din Vrancea a premierului Dancila: Acum inteleg de ce ma URA lumea cand ma vedea cu CAPUL MARE al lui Oprisan langa mine! (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a lansat, miercuri, un atac extrem de dur la adresa presedintelui Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan. Premierul Viorica Dancila a fost prezenta, miercuri, in judetul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )