Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, la Adevarul Live: Mi s-a propus de catre Darius Valcov, cand eram premier, sa luam banii de la Pilonul 2

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, la Adevarul Live: Mi s-a propus de catre Darius Valcov, cand eram premier, sa luam banii de la Pilonul 2

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta, la Adevarul Live de la ora 13. 00, cati parlamentari va mai racola de la PSD sau din alte partide. Va vota motiunea de cenzura anuntata de PNL? Va candida la alegerile europarlamentare? Ar vota un nou Guvern PSD-ALDE, cu alt premier? De ce s-a inconjurat de oameni vechi in noul sau proiect politic?. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la Adevarul Live, ora 13.00. Cati parlamentari va mai rupe de la PSD? Voteaza motiunea PNL?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta, la Adevarul Live de la ora 13. 00, cati parlamentari va mai racola de la PSD sau din alte partide. Va vota motiunea de cenzura anuntata de PNL? Va candida la alegerile europarlamentare? Ar vota un nou Guvern PSD-ALDE, cu alt premier? De ce s-a inconjurat de oameni vechi in noul sau proiect politic?.

Care sunt conditiile pe care le pune Ponta pentru a vota demiterea Guvernului Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, al Adevarul Live, conditiile in care formatiunea sa va vota pentru demiterea Vioricai Dancila la motiunea de cenzura pe care PNL urmeaza sa o depuna.

Victor Ponta a anuntat conditiile in care Pro Romania va vota pentru demiterea lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta, unul dintre liderii Pro Romania, a anuntat conditiile in care formatiunea sa va vota pentru demiterea Vioricai Dancila la motiunea de cenzura pe care urmeaza sa o depuna PNL.

Victor Ponta, la Satu Mare: Domnul Dragnea vrea sa faca din Romania o Ungarie mica

Fostul premier Victor Ponta a venit la Satu Mare citat in procesul fostului lider PSD Satu Mare, Mircea Govor. Presedintele Pro Romania s-a intalnit cu fostul primar PSD, Dorel Coica.

Victor Ponta, audiat in calitate de martor la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare si vicepresedinte al Consiliului Judetean, si fostul senator Valer Marian.

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, a intrat in partidul lui Victor Ponta: il respect si stiu ca pot face proiecte care sa schimbe Romania

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, fost ministru si fost parlamentar PSD, a anuntat luni, 28 mai, pe contul sau de Facebook ca se va alatura partidului Pro Romania condus de Victor Ponta. Aurelia Cristea a demisionat din PSD pe 1 februarie 2017.

Adevarul Live, ora 18.00. Ion Ceban, despre acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de miercuri, 30 mai. Socialistul rispunde la acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau sau ca s-ar afla sub infleunta liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Adevarul Live, ora 12.00. PSD vrea sa faca Pilonul 2 optional. Reactia PNL

Liberalul Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor si presedinte al PNL Constanta, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre scandalul privind Pilonul 2 de pensii, cresterea accelerata a ROBOR si despre modificarea Codului de Procedura Penala.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

Victor Ponta: GROPARUL DNA ar putea sa fie chiar doamna Kovesi. Se TINE de FUNCTIE dupa ce a gresit

Victor Ponta, iesire dura la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in contextul in care Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) este asteptata, miercuri, sa se pronunte pe sesizarea privind un eventual .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )