Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila, ANUNT IMPORTANT despre Pilonul II de pensii

B1 B1,
Viorica Dancila, ANUNT IMPORTANT despre Pilonul II de pensii

Viorica Dancila le-a spus, luni, jurnalistilor ca nu exista un proiect privind Pilonul II de pensii si prin urmare sa uite de acest lucru. Nu avem un proiect cu Pilonul II, uitati de acest lucru. Nu se va. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre Pilonul II de pensii: Uitati acest lucru

Premierul Viorica Dancila a facut luni o scurta declaratie legata de Pilonul II de pensii private, afirmand ca nu are proiectul care ar modifica legea.

Politic show: Tariceanu, despre Pilonul II de pensii: Sa vedem daca legislatia mai e valabila; Dreptul de a rezista; Inlocuitoarea lui Dancila in PE a postat pe Facebook un video cu imagini nostalgice din comunism

Tariceanu, despre anularea protocoalelor: Il rog pe Toader sa-si aplece atentia asupra acestui lucru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, ca il. Tariceanu: ALDE va participa la mitingul organizat de PSD Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de.

Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

Premierul Viorica Dancila a transmis vineri un mesaj de Ziua copilului, precizand ca educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem face celor mici. Astazi, sarbatorim.

Viorica Dancila va fi prezenta la mitingul PSD, unde sunt asteptate sute de mii de persoane

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fi prezenta la mitingul ce va fi organizat de PSD sambata in Bucuresti. Sigur ca voi fi prezenta la miting pentru ca sunt membru PSD, sunt presedinte.

Viorica Dancila, mesaj de 1 iunie: Este datoria noastra sa ne asiguram ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta

Viorica Dancila a transmis un mesaj de 1 iunie. Premierul a spus ca este de datoria adultilor sa se asigure ca urmatoarele generatii vor creste in armonie si siguranta. Astazi, sarbatorim.

Nu avem proiect cu Pilonul II

Premierul Viorica Dancila le-a spus, astazi, jurnalistilor ca nu exista un proiect privind Pilonul II de pensii si prin urmare sa uite de acest lucru.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a societatii si este datoria adultilor sa se asigure ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta, afirma premierul Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )