Libnet.ro
UNICEF

10:15

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE APEL BUCURESTI: Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a judecat contestatia sa la masura arestului preventiv. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Bucuresti: Sorina Pintea, eliberata

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia fata de decizia de arestare preventiva depusa de fostul ministru al Sanatatii si a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Ea va fi cercetata sub control judiciar pentru 60 de zile, avand o serie de obligatii si interdictii in aceasta perioada.

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea scapa de arestul preventiv si va fi plasata sub control judiciar, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Sorina Pintea, adusa vineri din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze.

Curtea de Apel Bucuresti decide daca fostul ministru Sorina Pintea ramane in arest preventiv. A fost adusa fara catuse

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva.

Sorina Pintea scapa definitiv de arestul preventiv. Curtea de Apel a decis cercetarea fostului ministru sub control judiciar (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit definitiv, vineri, revocarea masurii de arestare preventiva a Sorinei Pintea. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii de la CAB au.

Sorina Pintea, eliberata din arest. Fostul ministru al Sanatatii, cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar.

Sorina Pintea se va trata in libertate. Avocat: Probele sunt obtinute nelegal, inclusiv flagrantul

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, va fi cercetata sub control judiciar timp de 60 de zile, in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, fara catuse. Judecatorii analizeaza contestatia fostului ministru fata de decizia de arestare preventiva (FOTO, VIDEO)

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se analizeaza contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii fata de decizia de arestare preventiva. De mentionat ca Pintea nu avea catuse,.

Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, afla vineri daca ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, vineri, contestatia formulata de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva. Pintea este acuzata de procurorii DNA ca a luat mita sumele de 10. 000 de euro si 120. 000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Sorina Pintea a parasit Arestul Central: Fostul ministru al Sanatatii, transportat cu ambulanta la un spital din Capitala

Sorina Pintea a fost preluata, vineri, cu o ambulanta de la Arestul Central al Capitalei, urmand a fi transportata la un spital din Capitala. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, vineri,.

Sorina Pintea a scapat de arestul preventiv

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, sa fie eliberata din .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )