Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban a cerut demiterea managerului de la Aeroportul Cluj

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj. Orban a spus ca a solicitat si prefectului demararea procedurilor pentru tragerea la raspundere a managerului. Premierul a spus ca au mai existat pana acum doua tentative de schimbare a acestui manager, insa au fost oprite de instanta. Reamintim ca in plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura.

Orban a cerut suspendarea Sorinei Pintea de la sefia Spitalului Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru demiterea Sorinei Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, dupa ce aceasta din urma a revenit asupra demisiei.

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa sedinta de guvern, sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean Baia Mare.

Revenirea Sorinei Pintea la sefia Spitalului Baia Mare, primita cu indignare: Nu poti sa pui o hoata sa apere banul public in aceasta pandemie

Mai multe voci din sistemul public de Sanatate s-au aratat revoltate de revenirea in functia de director al SpitaluluiJudetean de Urgenta SJU) Baia Mare a Sorinei Pintea si au cerut actualului ministru sa o suspende din functie. Reamintim ca Sorina Pintea, anchetata pentru luare de mita, a revenit ieri asupra deciziei de a demisiona de la conducerea spitalului.

Nelu Tataru, despre revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul Baia Mare: Vom evalua situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca se verifica daca este adevarata informatia privind revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul din Baia Mare, aceasta fiind sub control judiciar, urmand sa se ia o decizie, potrivit Mediafax.

Orban cere inchiderea Aeroportului Cluj: Este inadmisibil ce s-a intamplat acolo

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Bode, inchiderea aeroportului din Cluj, dupa ce peste 1. 000 de persoane care urmau sa plece cu curse charter la munca in Germania au stat inghesuite in parcarea aeroportului, spunand ca este inadmisibil ce s-a intamplat acolo.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban cere parlamentarilor sa renunte la pensiile speciale

Premierul Ludovic Orban le-a cerut parlamentarilor, duminica, in contextul efectelor economice cauzate de Covid-19, sa renunte la pensii speciale ca un gest de buna-credinta in fata populatiei.

VIDEO Ludovic Orban: Daca va fi necesar, sunt hotarat inclusiv sa interzicem exporturile de cereale

Premierul Ludovic Orban considera ca este dezmat ce se intampla in zona exporturilor de cereale. Orban i-a cerut ministrului agriculturii, Adrian Oros, sa ia masuri deoarece nu ne putem permite sa acceptam, ca din lacomie, unii proprietari de cantitati de cereale sa trimita la export sa ne lase fara grau. Ministrul a spus la randul sau ca are pregatit textul pentru rechizitii si pentru suspendarea exportului de cereale.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )