Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministerul Sanatatii va reduce pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza asiguratii

B1 B1,
Ministerul Sanatatii va reduce pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza asiguratii

Pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca modificarile se vor face odata. continuă pe B1

Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii ar putea fi redus

Pachetul de servicii medicale de baza - de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii - ar putea fi redus, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intr-un interviu la Radio Europa Libera. in acest moment nu se stie ce servicii ar putea iesi din acest pachet si vor fi platite de asigurati din buzunar - noul pachet de baza ar urma sa fie definit in urma negocierilor pentru normele de aplicare a contractului cadru cu Casa de Asigurari.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza nu va scadea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu noi precizari pe tema unor afirmatii facute chiar de ea legate de pachetul de baza de servicii de sanatate. Si neaga ca acesta va scadea. Am spus ca se va.

Sorina Pintea revine cu noi precizari: Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii

Accesul pacientilor la pachetul de servicii medicale de baza nu va fi limitat, acesta urmand sa fie modificat in sensul introducerii de noi servicii, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea revine cu precizari: Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii

Accesul pacientilor la pachetul de servicii medicale de baza nu va fi limitat, acesta urmand sa fie modificat in sensul introducerii de noi servicii, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru pacientii romani, cei care sunt asigurati in sistemul public. Pachetul de servicii medicale de baza, cel gratuit, de care beneficiaza acestia, ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii revine la o idee mai veche a celor care s-au perindat pe la carma institutiei. E vorba de reducerea pachetului de [] .

Sorina Pintea, noi precizari despre modificarea pachetului de baza de servicii medicale pentru platitorii asigurarii medicale obligatorii: NU va fi redus

UPDATE:Sorina Pintea revine cu noi precizari - Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii. Eu am spus ca vor fi discutii vizavi de.

Sorina Pintea vine cu precizari privind pachetul de baza de servicii medicale: Nu va fi redus

Dupa ce in presa au aparut informatii privind modificarea pachetului de servicii medicale de baza pentru asigurati, ministrul Pintea vine cu completari pe acest subiect si explica in ce consta aceste schimbari.

Spitalul orasenesc din Tandarei va primi 1,4 milioane de lei de la Ministerul Sanatatii pentru modernizari

Spitalul orasenesc din Tandarei va primi 1,4 milioane de lei de la Ministerul Sanatatii pentru investitii. Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, s-a aflat ieri in vizita la unitatea medicala, dupa ce a fost prezenta la demaarea unei campanii de informare si recuperare a vaccinarii in oras.

Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit in Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Ministerul Sanatatii a cerut verificari

Patru pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta din Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, a anuntat luni, 6 mai, Ministerul Sanatatii, precizand ca informarea a venit de la Directia de Sanatate Publica din Mehedinti.

O comisie va decide la Ministerul Sanatatii daca va fi legalizat canabisul in scop medical

O comisie va decide la Ministerul Sanatatii daca va fi legalizat canabisul, in scop medical, in Romania, potrivit ministrului Sorina Pintea, citata de digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )