Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele CJ Maramures: Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CJ Maramures: Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare

Presedintele Consiliului Judetean Maramures Gabriel Zetea a anuntat, joi, ca a propus Ministerului Sanatatii suspendarea contractului de manger al SJU al Sorinei Pintea. Zetea sustine ca decizia privind mentinerea sau schimbarea acesteia din functie va fi luata de catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Hotnews

TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca ministerul va evalua situatia si va lua o decizie, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca isi va retrage demisia de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare.

Sorina Pintea a revenit asupra demisiei si vrea sa ramana la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Fostul ministru al Sanatatii se afla sub control judiciar in dosarul de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, astfel ca ea va ramane in continuare la conducerea unitatii. Informatia e dezvaluita de publicatia locala ActualMM. ro, care prezinta un document oficial. in acest moment, Sorina Pintea se afla sub control judiciar in dosarul in care este acuzata de luare de mita in forma continuata, fiind cercetata in libertate.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia SJU Maramures

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Maramures, in debutul sedintei de Guvern de joi, de.

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Conducerea spitalului din Deva, preluata de medici militari

Medici militari vor prelua conducerea spitalului judetean din Deva, asa cum s-a intamplat la Suceava, a anuntat, astazi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Sorina Pintea s-a razgandit cu privire la demisia de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare si a fost repusa in functie

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, fiind repusa in functie, scrie publicatia G4media. Pintea a demisionat pe 2 martie, dupa ce a fost pusa sub urmarire penala de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, depusa in data de 5 martie si a anuntat ca se afla in concediu medical. in.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Costantin Opris din Baia Mare, in debutul.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa sedinta de guvern, sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean Baia Mare.

Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Baia Mare

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )