Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scandal in PSD intre Sorina Pintea si deputatul Catalin Radulescu: Declaratiile lui despre medici nu reprezinta PSD

Antena3 Antena3,
Scandal in PSD intre Sorina Pintea si deputatul Catalin Radulescu: Declaratiile lui despre medici nu reprezinta PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca declaratia deputatului social-democrat Catalin Radulescu potrivit careia medicii ar trebuie sa returneze cresterile salariale nu reprezinta. continuă pe Antena3

CATALIN RADULESCU, PSD: Decizia ICCJ - o executie a anilor '50

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, astazi, ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor '50.

Scrisoarea unui politist pentru deputatul PSD Catalin Radulescu: Eu imi castig salariul prin munca! Tu, cu nivelul tau de gramatica si de scoala, n-ai fi luat 5!

Un politist a reactionat la declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu potrivit carora medicii si politistii ar trebui sa dea salariile majorate inapoi. Aberantule, imi castig salariul prin.

Catalin Radulescu ii mitraliaza pe bugetari si pensionari si le spune sa dea banii inapoi

Catalin Radulescu, a. k. a. Deputatul Mitraliera, cum este poreclit, profund afectat de condamnarea lui Dragnea la inchisoare cu executare, a rabufnit si le-a aratat tuturor romanilor adevarata fata a actualului PSD si guvern Dancila. PSD iti da, PSD iti ia! Ai crezut vreodata ca PSD a mai si dat ceva, in comparatie cu alte partide? Adevarul [] .

Medicii reactioneaza dupa ce deputatul mitraliera Radulescu le-a cerut banii inapoi pentru ca nu au votat PSD: O rusine! O nerusinare fara margini!

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu a revoltat lumea medicala dupa le-a cerut doctorilor sa dea banii din maririle salariale inapoi, pentru ca nu au votatPSD. O nerusinare fara margini,.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Eu ii rog pe medicii care au primit de patru ori salariul sa il dea inapoi sau sa plece din tara. Dati in cap, violati ca de azi asta e trendul in Romania (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a rabufnit dupa anuntul condamnarii lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Radulescu a lansat u.

PSD-istul Catalin Radulescu, MITRALIAT pe Facebook dupa discursul SOCANT adresat medicilor: Aberantule, imi castig salariul prin munca, nu prin vot / iti dau oricand banii inapoi

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu este aspru criticat, marti, dupa declaratiile socante facute dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Politistul brasovean Ionut Rasica considera aberant.

Catalin Radulescu despre decizia in cazul Dragnea: O executie a anilor 50; ii suntem alaturi, sa fie tare

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor 50. O sa se bucure cei care au votat ieri si probabil ca oamenii care au primit pensiil.

SORINA PINTEA: Proiectele incepute de Ministerul Sanatatii vor continua

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat asigurari, astazi, ca vor fi continuate proiectele incepute la Ministerul Sanatatii si a precizat ca vor fi dezvoltate si proiecte noi.

Sorina Pintea a refuzat sa voteze la referendum: Acesta trebuie sa aduca lucruri concrete, nu sa fie parte a unei campanii electorale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a votat acasa, la Baita, in judetul Maramures. Aceasta a venit la vot insotita de sotul si de fiul ei, iar pentru referendum a refuzat sa isi exercite votul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )