Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sorina Pintea: Aproximativ 150 de medici au REVENIT in spitalele din Romania, de cand au fost majorate salariile

B1 B1,
Sorina Pintea: Aproximativ 150 de medici au REVENIT in spitalele din Romania, de cand au fost majorate salariile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca majorarea salariilor in randul medicilor are efecte vizibile bune. Circa 150 de medici au revenit sa profeseze in Romania de la marirea lefei. Avem. continuă pe B1

Sorina Pintea: Trebuie sa schimbam mentalitati - E lucrul cel mai greu de facut / Sanatatea nu are culoare politica

Sorina Pintea a declarat ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu lucru de facut. Ministrul Sanatatii a mai precizat ca vizitele inopinate in spitale pe care le-a tot facut in.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vizita-surpriza la un spital privat din Capitala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face, joi, un control inopinat la spitalul Sanador din Bucuresti, informeaza Stiripesurse. ro. in ultimele saptamani, ministrul Sanatatii a facut.

Sorina Pintea despre senatorul PSD adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o enteroviroza: Transportul se face la solicitarea personalului medical, cu o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, referindu-se la senatorul PSD Virginel Iordache, despre care presa locala a scris ca a cerut sa fie transportat la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul din Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, ca solicitarea in astfel de cazuri vine din partea personalului medical si se realizeaza cu o puternica justificare medicala.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Sorina Pintea: Nevoia de sange este foarte mare. Avem nevoie de modernizarea centrelor de transfuzii

Ministerul Sanatatii a propus modificari la Legea privind organizarea activitatii de transfuzie sanguina. Aceste modificari presupun modernizarea retelei de centre de transfuzii, a informat ministrul Sorina Pintea.

Peste o mie de infectii au fost raportate de catre spitalele din Romania

Peste 1. 000 de infectii asociate asistentei medicale IAAM) au fost raportate in primele 4 luni ale anului 2019 de catre 69 de spitale din intreaga tara, ceea ce inseamna ca numarul acestor infectii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )