Libnet.ro
UNICEF

20:47

SORINA PINTEA: Declaratia referitoare la faptul ca romanii sunt un popor de infractori, scoasa din context

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Declaratia referitoare la faptul ca romanii sunt un popor de infractori, scoasa din context

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sustinut, miercuri, ca declaratia sa, preluata in spatiul public, conform careia romanii ar fi un ''popor de infractori '', a fost scoasa din context. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea: Declaratia referitoare la faptul ca romanii ar fi un popor de infractori a fost scoasa din context

Declaratia Cred ca suntem un popor de infractori, facuta de Sorina Pintea marti, la o dezbatere privind spaga data de pacienti in spitalele de stat, a fost scoasa din context, a afirmat ministrul Sanatatii, la finalul sedintei de Guvern de astazi.

Sorina Pintea neaga ca a spus ca romanii sunt un popor de infractori: Nici vorba. Acea declaratie a fost scoasa din context

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca nu considera ca romanii sunt un popor de infractori. Aceasta precizeaza ca declaratia care a aparut in presa este scoasa din.

Ministrul Sanatatii: Va spun foarte sincer, eu cred ca suntem un popor de infractori!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni seara, in cadrul unei dezbateri despre spaga pe care o dau pacientii in spitale, ca suntem un popor de infractori. Afirmatia ministrului.

Sorina Pintea: Cred ca suntem un popor de infractori

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti, cu extrem de multa luciditate, ca, in opinia sa, suntem un popor de infractori. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei dezbateri privind spaga pe care o dau pacientii la spitalele de stat, practica inveterata inca de pe timpul comunismului, cand oamenii considerau ca altfel nu li se da suficienta atentie.

Sorina Pintea: Iohannis a permis blocarea unor proiecte

Sorina Pintea i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, dupace acesta a comentat ultima declaratie pe care a facut-o. Declaratia a fost scoasa din context si folosita in scop politic. Am constatat.

Reactia PNL dupa ce Sorina Pintea a spus ca poporul roman e unul de infractori: Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi si ordonante sa scape infractorii!

Deputatul PNL Antoneta Ionita a criticat-o pe Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, pentru declaratia in care demnitarul a spus ca poporul roman ar fi unul de infractori si i-a transmis ca infractorii ar fi cei care dau legi si ordonante cu dedicatie.

SORINA PINTEA: Pentru achizitia medicamentelor se va mentine suma de 1,595 milioane lei

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, mentinerea, pentru anul 2019, a sumei de 1. 595 milioane de lei ca buget trimestrial pentru achizitia medicamentelor, in general pentru programe nationale de sanatate, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

SORINA PINTEA, DESPRE VACCINARE: Suntem pentru obligativitatea informarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat startul, astazi, in parteneriat cu UNICEF si OMS, campaniei de informare si recuperare a vaccinarii la Tandarei, judetul Ialomita, ocazie cu care a afirmat ca sustine obligativitatea informarii cu privire la vaccinare si ca este de parere ca noua lege a vaccinarii ar putea fi adoptata foarte curand.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza nu va scadea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu noi precizari pe tema unor afirmatii facute chiar de ea legate de pachetul de baza de servicii de sanatate. Si neaga ca acesta va scadea. Am spus ca se va.

Sorina Pintea revine cu noi precizari: Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii

Accesul pacientilor la pachetul de servicii medicale de baza nu va fi limitat, acesta urmand sa fie modificat in sensul introducerii de noi servicii, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )