Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sorina Pintea scapa definitiv de arestul preventiv. Curtea de Apel a decis cercetarea fostului ministru sub control judiciar (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea scapa definitiv de arestul preventiv. Curtea de Apel a decis cercetarea fostului ministru sub control judiciar (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit definitiv, vineri, revocarea masurii de arestare preventiva a Sorinei Pintea. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii de la CAB au. continuă pe B1

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea scapa de arestul preventiv si va fi plasata sub control judiciar, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Sorina Pintea, adusa vineri din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze.

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis vineri, in favoarea contestatiei depuse de Sorina Pintea la decizia de arestare preventiva. Fostul ministru al Sanatatii, adusa din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze. 56 Pintea a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Digi 24.

Sorina Pintea a parasit Arestul Central: Fostul ministru al Sanatatii, transportat cu ambulanta la un spital din Capitala

Sorina Pintea a fost preluata, vineri, cu o ambulanta de la Arestul Central al Capitalei, urmand a fi transportata la un spital din Capitala. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, vineri,.

Sorina Pintea a scapat de arestul preventiv

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, sa fie eliberata din .

Sorina Pintea, dusa din Arestul Central la Policlinica MAI din Capitalapentru noi investigatii medicale (VIDEO)

Sorina Pintea a fost transportata, marti seara, la Policlinica MAI din Capitala pentru noi investigatii medicale. Fostul ministru al Sanatatii a fost scos din Arestul Central si a ajuns incatusat la.

Sorina Pintea, adusa fara catuse la Curtea de Apel care va decide daca ramane sau nu in arest

Sorina Pintea a ajuns, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor analiza contestatia depusa de avocatii fostului ministru al Sanatatii la arestul la domiciliu. Sorina Pintea a fost dusa cu o masina a Arestului central, fara a mai fi incatusata.

Curtea de Apel Bucuresti decide daca fostul ministru Sorina Pintea ramane in arest preventiv. A fost adusa fara catuse

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva.

Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, afla vineri daca ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, vineri, contestatia formulata de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva. Pintea este acuzata de procurorii DNA ca a luat mita sumele de 10. 000 de euro si 120. 000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea a demisionat de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, aflata in arest preventiv intr-un caz de luare de mita, a demisionat din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )