Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sugereaza, in mesajul de Ziua Internationala a asistentului medical, ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut, anuntand noi masuri pentru reducerea exodului acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea sustine ca numarul asistentilor medicali care depun cereri pentru a lucra in strainatate este in scadere

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca ultimele statistici arata ca, in randul asistentilor medicali, s-a inregistrat o scadere semnificativa a numarului de cereri de conformitate privind studiile urmate pentru a lucra in strainatate.

SORINA PINTEA: Declaratia referitoare la faptul ca romanii sunt un popor de infractori, scoasa din context

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sustinut, miercuri, ca declaratia sa, preluata in spatiul public, conform careia romanii ar fi un ''popor de infractori '', a fost scoasa din context.

Sorina Pintea anunta aprobarea a 16 milioane lei pentru aparatura medicala la SCJU din Oradea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, ca pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost aprobata de catre minister suma de 16 milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala, insa alocari consistente.

Mesajul opozitiei pentru Sorina Pintea: Nu cumva sunteti un complice al sistemului putred, un infractor moral care ne tine lectii despre etica si moralitate?

Deputata PNL Antoneta Ionita si deputatul USR Tudor Pop, ambii membri ai Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, au reactionat la afirmatia Sorinei Pintea - Cred ca suntem un popor de infractori. Tudor Pop ii transmite ministrului Sanatatii urmatorul mesaj: Nu cumva sunteti la randul dumneavoastra un complice de la varful politicii al acestui sistem putred, un infractor moral care ne tine noua, celorlalti, lectii pretioase despre etica si moralitate?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )