Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sotul Sorinei Pintea infirma ca fostul ministru va candida la Primaria Baia Mare

Antena3 Antena3,
Sotul Sorinei Pintea infirma ca fostul ministru va candida la Primaria Baia Mare

Sotul Sorinei Pintea infirma faptul ca fostul ministru al Sanatatii ar mai vrea sa candideze pentru functia de primar la Baia Mare, asa cum s-a auzit zilele acestea. continuă pe Antena3

Sotul Sorinei Pintea: Sotia mea in spital, nu e bine deloc. Nu inteleg de ce a fost plimbata in catuse, avand o stare de sanatate asa precara

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, ca fostul ministru al Sanatatii nu are o stare deloc buna, iar acum este internata si i se fac mai multe analize.

Sotul Sorinei Pintea, mesaj cutremurator pentru autoritati: Poate muri

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a trimis o scrisoare catre oricine, in care spune ca aceasta este grav bolnava, conditiile din arest putand duce chiar la moarte. in plus, acesta sustine ca nu se teme pentru faptul ca sotia lui nu-si va dovedi nevinovatia si este convins ca intr-un final aceasta va fi achitata. Sotul .

Sotul Sorinei Pintea: Coldea (SRI) a fost seful meu direct

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, intrebat fiind daca il cunoaste pe Florian Coldea, director adjunct al SRI, ca nu l-a cunoscut personal, dar ca i-a fost sef.

Sotul Sorinei Pintea: Singura mea dorinta este sa i se asigure asistenta medicala de specialitate

Familia Sorinei Pintea s-a alaturat grupului de protestatari strans in fata Palatului de Justitie din Baia Mare pentru a-si arata solidaritatea fata de situatia prin care trece fostul ministru al Sanatatii.

Sotul lui Pintea: Circula pe Facebook o poza cu sotia mea la un bal. Daca se ajunge aici cu minciuna, nu stiu ce sa mai spun

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, dezminte faptul ca fotografia cu fostul ministru la un bal, care circula pe Facebook, este actuala.

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central.

Ana Birchall o taxeaza pe Dancila dupa ce i-a luat apararea Sorinei Pintea: Ia uite cine vorbeste de omenie. V-am rugat in lacrimi sa-mi vad copilul absolvind liceul

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a ironizat-o joi pe Viorica Dancila care, ieri, in contextul arestarii Sorinei Pintea, a afirmat ca pe langa lege, trebuie sa existe si omenie. Amintind despre problemele cu care s-a confruntat la minister in timpul guvernarii Dancila, Ana Birchall l-a ironizat pe fostul premier PSD: Hopa, ia uite cine vorbeste de omenie, a notat Birchall.

Avocatul Sorinei Pintea: Ne asteptam la o decizie de revocare totala a masurii arestului preventiv

Viorel Mocanu, avocatul Sorinei Pintea, a spus ca se astepta ca fostul ministru sa fie eliberat, ba chiar se astepta ca masura arestului preventiv sa fie revocata total.

Ion Cristoiu, despre cazul Sorinei Pintea: Un om e vinovat numai in momentul in care exista o sentinta definitiva

Ion Cristoiu a comentat cazul Sorinei Pintea la Antena 3. Jurnalistul a explicat ca faptul ca fostul ministru al Sanatatii este considerat nevinovat pana in momentul in care exista o sentinta definitiva.

Fiul Sorinei Pintea, inainte sa afle daca mama sa scapa de arest: Muncesc la o companie privata Traim normal, ca orice familie normala (VIDEO)

Fiul Sorinei Pintea sustine ca familia sa traia o viata normala. Declaratia a fost facuta vineri, in ziua in care fostul ministru afla daca scapa de arestul preventiv sau nu. intrebat daca mama.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )