Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surse: Sorina Pintea nu renunta la candidatura de la Primaria Baia Mare

Antena3 Antena3,
Surse: Sorina Pintea nu renunta la candidatura de la Primaria Baia Mare

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a hotarat sa candideze in continuare pentru Primaria Baia Mare, dupa perioada plina prin care a trecut. Social-democratii sunt alaturi de ea si o sustin. continuă pe Antena3

Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, la Baia Mare. Bolnavului nu i se prescrie puscarie

Sute de oamenii s-au strans, joi, 5 martie, in fata Palatului de Justitie din Baia Mare, pentru a-si manifesta sustinerea fata de fostul ministru al Sanatatii. Printre protestatari se afla si sotul Sorinei Pintea.

VIDEO Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, organizat de sotul fostului ministru al Sanatatii

Circa 100 de oameni au iesit, joi, in strada la Baia Mare, in fata Palatului de Justitie, pentru a o sustine pe Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, aflat in arest preventiv, fiind acuzat de luare de mita. Manifestantii au avut afise cu Nu o ucideti pe Sorina Pintea sau Justitie corecta, dar si mesaje preluate din Evanghelia dupa Ioan. in acelasi timp, demisia Sorinei Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare a fost inregistrata, joi, la Consiliul Judetean Maramures, iar Consiliul de Administratie al unitatii medicale urmeaza sa fie propus un manager interimar.

Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare dupa acuzatiile DNA. Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea acuzatei. Fostul lider PSD a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook referitor la situatia in care se afla Pintea.

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central.

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

Sorina Pintea a iesit din arest si a fost preluata de o ambulanta. Ce interdictii are in timpul controlului judiciar

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, a iesit din arestul Politiei Capitalei, vineri seara, fiind preluata de o ambulanta pentru a fi dusa la spital. Pintea, care s-a aflat in arest de sambata trecuta, va fi cercetata sub control judiciar.

Unde va pleca Sorina Pintea, dupa eliberare. Avocatul fostului ministru, lamuriri despre starea de sanatate

Dupa ce a fost arestata, fostul ministru al sanatatii, Sorina Pintea a avut mari probleme de sanatate si, la un moment dat, i s-a oferit posibilitatea transferului la un spital penitenciar, dar a refuzat acest lucru. Astazi, insa, a primit o veste care o va mai linisti si o va ajuta sa-si rezolve problemele de .

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis vineri, in favoarea contestatiei depuse de Sorina Pintea la decizia de arestare preventiva. Fostul ministru al Sanatatii, adusa din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze. 56 Pintea a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Digi 24.

Sorina Pintea scapa de arestul preventiv - UPDATE

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea scapa de arestul preventiv si va fi plasata sub control judiciar, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Sorina Pintea, adusa vineri din arest la instanta, le-a cerut judecatorilor sa o puna in libertate argumentand ca trebuie sa mearga la spital sa se interneze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )