Libnet.ro
UNICEF

11:30

TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca ministerul va evalua situatia si va lua o decizie, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca isi va retrage demisia de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru, despre revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul Baia Mare: Vom evalua situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca se verifica daca este adevarata informatia privind revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul din Baia Mare, aceasta fiind sub control judiciar, urmand sa se ia o decizie, potrivit Mediafax.

Revenirea Sorinei Pintea la sefia Spitalului Baia Mare, primita cu indignare: Nu poti sa pui o hoata sa apere banul public in aceasta pandemie

Mai multe voci din sistemul public de Sanatate s-au aratat revoltate de revenirea in functia de director al SpitaluluiJudetean de Urgenta SJU) Baia Mare a Sorinei Pintea si au cerut actualului ministru sa o suspende din functie. Reamintim ca Sorina Pintea, anchetata pentru luare de mita, a revenit ieri asupra deciziei de a demisiona de la conducerea spitalului.

Conducerea spitalului din Deva, preluata de medici militari

Medici militari vor prelua conducerea spitalului judetean din Deva, asa cum s-a intamplat la Suceava, a anuntat, astazi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Orban a cerut suspendarea Sorinei Pintea de la sefia Spitalului Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru demiterea Sorinei Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, dupa ce aceasta din urma a revenit asupra demisiei.

Medici militari, pusi la conducerea Spitalului Deva. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara, la fel ca si la conducerea Spitalului din Suceava.

Presedintele CJ Maramures: Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare

Presedintele Consiliului Judetean Maramures Gabriel Zetea a anuntat, joi, ca a propus Ministerului Sanatatii suspendarea contractului de manger al SJU al Sorinei Pintea. Zetea sustine ca decizia privind mentinerea sau schimbarea acesteia din functie va fi luata de catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii.

Directorul medical al Spitalului Militar Galati a fost numit la conducerea Spitalului de Urgenta din Deva

Lt. col. medic dr. Constantin Vlase este specialist in boli infectioase si a fost si purtatorul de cuvant al Spitalului Militar de Urgenta Aristide Serfioti din Galati. Unitatea medicala galateana a avut, la randul ei, un focar de Covid-19, pe care l-a lichidat.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar: La mangementul pe care l-am avut, orice finantare ar fi fost considerata subfinantare Putem asigura materiale sanitare, combinezoane si kit-uri de testare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca Romania dispune de materialele sanitare necesare pentru spitalele care trateaza pacienti infectati cu COVID-19, dar si de suficiente kit-uri de testare. Nelu Tataru a mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )