Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ciolacu: PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false. Anuntul lui Ciolacu vine in contextul in care Klaus Iohannis a atacat dur PSD pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. continuă pe Hotnews

PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca partidul pe care il conduce va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false, in urma declaratiilor pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Ciolacu: PSD va depune plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca partidul pe care il conduce va de.

PSD depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii

PSD va depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii, a anuntat marti liderul partidului, Marcel Ciolacu. El a spus ca motiunile ar urma sa intre in dezbatere cel tarziu saptamana viitoare.

PSD depune motiuni simple impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, si ministrului Agriculturii, Adrian Oros (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti ca formatiunea pe care o conduce va depune in Parlament motiuni simple impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, si ministrului Agriculturii, Adrian.

PSD depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii

PSD va depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii, a anuntat marti liderul partidului, Marcel Ciolacu.

PSD depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii

PSD va depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii,.

PSD depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii

Partidul Social Democrat va depune motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii.

Ciolacu: Citu, acuzat ca a copiat site-ul IMM de la PSD Vom depune doua motiuni simple: impotriva lui Citu si Oros

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat, marti, ca PSD a decis sa depuna doua motiuni simple care ii vizeaza pe ministrii de la Agricultura, Adrian Oros, si de la Finante, Florin Citu, pentru modul in care au gestionat ministerele pe care le conduc. Ciolacu il acuza pe minstrul Finantelor ca a copiat site-ul IMM de la PSD.

Ciolacu: PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va respinge urgent acest proiect la Senat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va respinge proiectul la Senat, camera decizionala, acuzand Guvernul ca a transmis un punct de vedere dupa mai bine de doua luni, dupa ce trecuse termenul de adoptare tacita. Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege, spune el.

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )