Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANCILA: Victor Ponta a atacat prim-ministrul tarii cu acuzatii neprobate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA: Victor Ponta a atacat prim-ministrul tarii cu acuzatii neprobate

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui PRO Romania, Victor Ponta, sa prezinte public dovezi pentru acuzatiile pe care i le-a adus, in caz contrar intentionand sa depuna plangere penala impotriva acestuia pentru atac la prim-ministrul Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre Ponta: Un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate. A atacat premierul cu acuzatii neprobate. Sa aduca probe, altfel voi depune plangere penala impotriva lui

Viorica Dancila il ameninta pe Victor Ponta cu plangerea penala in cazul in care acesta nu va proba afirmatiile conform carora sefa PSD ar fi cumparat parlamentari ca sa fie sigura ca va primi voturile ne.

VICTOR PONTA: O asteptam pe doamna Dancila sa vina urgent sa ceara votul Parlamentului

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

Viorica Dancila insista cu plangerea penala impotriva lui Victor Ponta: Atacul la prim-ministru este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand ca.

Victor Ponta o trimite pe Viorica Dancila sa verifice in DEX definitia ironiei si a prostiei

Victor Ponta ii raspunde Vioricai Dancila care l-a somat sa prezinte dovezi privind acuzatiile ca ar fi cumparat sprijinul unor parlamentari oferindu-i link-uri catre definitiile din DEX privind ironia si prostia. in context, liderul Pro Romania o compara pe Dancila cu tovarasa Elena Ceausescu.

Viorica Dancila se simte amenintata de Victor Ponta: Daca nu vine cu dovezi, voi depune plangere penala impotriva sa

Premierul Viorica Dancila a aratat ca se simte amenintata de afirmatiile lui Victor Ponta si a spus ca e un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate si daca nu aduce dovezi, va depune.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzua: Ce sa semnez? Nu am vazut textul!

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat miercuri liderul formatiunii, Victor Ponta. Am discutat cu colegii par.

Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarta luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca cei de la ALDE au ramas prea mult timp in coalitia cu PSD si au girat niste erori foarte.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )