Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea nu a facut plangere dupa tentativa de asasinat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea nu a facut plangere dupa tentativa de asasinat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca el nu a depus nicio plangere dupa tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seara inainte, si ca a auzit spre sfarsitul anului ca ar fi fost o ancheta. Dragnea sustine ca inca de la castigarea alegerilor in 2016 si pana in prezent a primit multe amenintari si a fost si este urmarit. Liderul PSD a precizat ca nu la George Soros s-a referit cand a spus ca un om celebru in lume a comandat acest asasinat. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara.

Dragnea: Nu este nicio intentie in interiorul PSD pentru o rupere a coalitiei cu ALDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu exista nicio intentie in interiorul PSD pentru o rupere a coalitiei de guvernare cu ALDE. Eu am fost si sunt in continuare . ) onest in relatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )