Libnet.ro
UNICEF

12:31

Gabriela Firea acuza sabotarea sistemului de termoficare si anunta ca va depune plangere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea acuza sabotarea sistemului de termoficare si anunta ca va depune plangere

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului de termoficare, precizand ca s-a produs o avarie dupa ce a fost livrat agentul termic la o temperatura cu 20 de grade mai mult decat trebuia. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare (FOTO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare. Asta in contextul in care Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre.

USR Bucuresti: Firea acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt este vorba doar de minciunile ei care ies la iveala

USR Bucuresti sustine ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt e vorba doar de minciunile ei care ies la iveala.

Firea depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, dupa ce Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre efectuate de CET Sud, apartinand ELCEN, s-a produs.

Gabriela Firea, acuzatii grave dupa o avarie majora: Elcen a sabotat bucurestenii. Vom depune plangere penala

Gabriela Firea arunca cu acuzatii grave. Primarul General al Capitalei sustine ca Elcen a sabotat bucurestenii, iar aceasta institutie se afla in subordinea PNL.

USR BUCURESTI: Gabriela Firea minte de ingheata apele!

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand acuza un sabotaj dupa ce parti mari din Sectoarele 2 si 3 au ramas din nou fara caldura si apa calda.

USR Bucuresti: Gabriela Firea minte de ingheata apele

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand .

Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Din cauza situatiei din Bucuresti in legatura cu imobilizarea vehiculelor din cadrul transportului public, Gabariela Firea este nemultumita si intervine cu schimbari de interventie. Ce declara Primarul despre situatia din Bucuresti? Si care este situatia deszapezirii in Capitala? Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti in urma informatiilor ANM, in mai multe alte zone ale tarii .

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

ELCEN raspunde acuzatiilor de sabotaj lansate de Gabriela Firea, dupa ce Sectoarele 2 si 3 au ramas fara apa calda si caldura

ELCEN sustine ca Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pentru avariile din curtea proprie, intr-un punct de vedere referitor la afirmatiile primarului Capitalei, Gabriela Firea, lansate in spatiul public in legatura cu presupusul sabotaj al ELCEN fata de bucuresteni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5471 seconds )