Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan: Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan: Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pe numele lui Rares Bogdan, dupa ce acesta a acuzat-o ca a periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA. continuă pe Antena3

Plangere penala impotriva membrilor Guvernului Orban

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a informat, joi, ca va depune o cerere de incepere a urmaririi penale pe numele membrilor Guvernului Romaniei, la Administratia Prezidentiala si la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a expirarii termenului de 15 ianuarie acordat pentru ca guvernantii sa se asigure ca fiecare elev are posibilitatea de a ajunge la scoala, au informat joi reprezentantii organizatiei.

Firea: Depun plangere pe numele lui Rares Bogdan. Sa vina cu dovadaca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA

Primarul Capitalei Gabriel Firea anunta ca depune plangere penala pe numele europarlamentarului PNL Rares Bogdan, despre care afirma ca a acuzat-o ca a periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca a furat.

Firea zice ca depune plangere pe numele lui Rares Bogdan, care a spus ca membrii de conducere ai PSD, printre care si Firea, au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA

Gabriela Firea a spus ca depune plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares, dupa ce europarlamentarul PNL si-a exprimat dezacordul pentru un guvern de uniune nationala, argumentand ca nu guvernam cu cei care au atacat statul de drept si au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA si care pana la aceasta ora nu au recunoscut ca au gresit. Rares Bogdan a subliniat ca PNL nu este dispus sa stea alaturi de Oprisan, Codrin, Buzatu, Badalau, Stanescu, Firea, Olguta, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene.

Reactia MAI, la scandalul sexual cu un inalt oficial: Exista o plangere penala

Ministerul de Interne a venit cu o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca o politista a fost hartuita de un inalt oficial din cadrul institutiei. MAI sustine ca exista o plangere penala cu privire la aceste fapte.

Ministerul Mediului a depus plangere penala in cazul incineratorului de deseuri medicale de la Brazi. Firma e controlata de un apropiat al lui Sebastian Ghita

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca a depus plangere penala in cazul incineratorului de deseuri medicale de la Brazi. Anterior, localnicii au facut si ei sute de plangeri oficiale in care au.

Gabriela Firea ii raspunde lui Citu: Ma autodenunt. Va fi cutremur politic!

Primarul Capitalei Gabriela Firea ii raspunde ministrului Finantelor Florin Citu, pe care il numeste primul speculant pe curs al tarii si care a acuzat-o ca a cheltuit banii PMB in scop electoral, spunand ca a taiat robinetul firmelor capusa abonate ani de-a randul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sausi simpatizanti sponsori ai PDL-PNL.

Gabriela Firea ii raspunde ministrului Citu: Nu mai petreceti, mancati, beti si stati prin curent si praf, in birourile ministeriale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde ministrului Finantelor, care o acuza ca a folosit banii Primariei in scopuri electorale, si sustine ca banii au fost folositi spre binele bucurestenilor.

Gabriela Firea: S-a realizat cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Capitala a fost efectuat la Spitalul Sfanta Maria. Organele au fost prelevate de la un tanar de 15 ani, ai carui parinti au acceptat donarea.

Gabriela Firea anunta ca s-a realizat cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Capitala a fost efectuat la Spitalul Sfanta Maria. Organele au fost prelevate de la un tanar de 15 ani, ai carui parinti au acceptat donarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )