Libnet.ro
UNICEF

21:02

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta: La puscarie!

Premierul Viorica Dancila, aflata in turneu electoral, a fost intampinata la Constanta de mai multi protestatari care au scandat Hotii si La puscarie. Protestul a avut loc in fata cladirii in care au loc alegerile pentru sefia filialei judetene Constanta a PSD.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila a anuntat cine va fi seful de campanie la prezidentiale

PSD a hotarat cine se va ocupa si va fi raspunzator de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care va incepe pe 12 octombrie. Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca secretarul general se va.

VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dancila in fata femeilor social-democrate, el spunand ca premierul este o mana de fier in manusi de catifea, iar cei care au crezut vreodata ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat. Mihai Fifor a mai sustinut ca reactiile oamenilor care o vad pe Dancila, in vizitele electorale, sunt Domle, ce micuta e!, Ce frumoasa e!.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )