Libnet.ro
UNICEF

13:45

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica. continuă pe B1

Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete nu sunt straine de plngerea facuta de Ludovic Orban / Raspunsul liderului PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Vioruica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL, transmite Mediafax.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea: A fost crescut de Basescu si trimis sa distruga PSD

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a fost crescut de fostul presedinte Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior, sustine Victor Ponta, joi, intr-o postare pe.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

LIVIU DRAGNEA, atac EXPLOZIV catre doi fosti premieri PSD: E o atitudine de SOBOLAN! Sunt dispusi sa SACRIFICE orice

Liviu Dragnea s-a dezlantuit in direct lansand un atac exploziv catre doi fosti premieri PSD, in contextul plecarii mai multor parlamentari din partidul de guvernamant. E o atitudine de sobolan a doi fo.

USR, despre sabotarea campaniei Fara penali in functii publice: Voluntarii sunt agresati. Un stat care devine dupa chipul si asemanarea lui Liviu Dragnea

USR a sustinut marti o conferinta de presa prin care a anuntat ca numarul de semnaturi stranse pentru campania Fara penali in functii publice a ajuns la 120. Totodata, liderul partidului Dan Barna a acuzat Politia Locala, Jandarmeria dar si oameni politici de sabotare a demersului, declarand ca voluntarii sunt in foarte multe locuri agresati si ca traim intr-un stat care devine, zi dupa zi, dupa chipul si asemanarea lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, interviu pentru Reuters: Pana in 2020, salariul minim va ajunge la 300 de euro, iar pensia minima la 200 de euro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat sa atenueze criticile venite din tara asupra ultimelor proiecte economice anuntate de Guvern intr-un interviu acordat agentiei Reuters. El a sustinut din nou cu.

Liviu Dragnea acuza: PNL face campanie mincinoasa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca PNL face campanie mincinoasa. Vreau sa le spun domnilor de la PNL si lui Klaus Iohannis, care este seful lor direct, ca.

Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Controversatul memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar putea desecretizat. Anuntul a fost facut de vicepremierul Paul Stanescu, social-democratul precizand ca Liviu Dragnea a fost cel care a solicitat acest lucru in sedinta conducerii PSD.

Liviu Dragnea pleaca ntr-o deplasare n Elvetia n ziua n care se asteapta sentinta din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o deplasare oficiala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, la Berna in Elvetia in perioada 29-31 mai, in contextul in care pe 29 mai inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte sentinta in dosarul angajarile fictive la DGASPC Teleorman, unde procurorii DNA au cerut pedepse de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )