Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

B1 B1,
Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Ludovic Orban a adormit la o conferinta despre problemele din invatamant (VIDEO)

Ludovic Orban a obosit dupa agitatia cu plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Liderul PNL a fost suprins dormind la o conferinta, arata B1 TV. Desi imaginile sunt graitoare, Orban sustine ca, de.

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

Liberalii fani PSD ies la lumina? Orban, despre colegul de partid care a criticat plangerea penala: Fix acum a iesit din mutenie! il astept sa fie vocal si contra PSD

Ludovic Orban a avut o reactie transanta dupa ce colegi de-ai sai de partid au sustinut ca nu trebuia sa depuna plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. intrebat ce parere.

Liberalul Viorel Catarama, atac la adresa lui Ludovic Orban: PNL este tarat intr-un scandal. Nu ne-am constituit ca partid politic ca sa facem plangeri penale (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban de la conducerea PNL pe care l-a acuzat ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Vicepresedintele PNL Sector 2 il.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Lider PNL: Plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului nu trebuia facuta

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, ca plangerea penala facuta de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila nu trebuia facuta, adoptand aceeasi pozitie cu Ilie Bolojan. intrebat.

Scandal urias in sedinta PNL. Atacuri la adresa lui Ludovic Orban pentru plangerea impotriva Vioricai Dancila

Este scandal uriasin sedinta PNL. Liberalii nu reusesc sa se inteleaga daca vor sustine sau nu formal plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )