Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban: Probabil voi depune plangere la rezolutia DIICOT

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Probabil voi depune plangere la rezolutia DIICOT

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca probabil va formula o plangere impotriva rezolutiei procurorului in cazul premierului Viorica Dancila. Nu am auzit sa fi fost chemati la. continuă pe Antena3

Orban: Probabil voi depune plngere la rezolutia DIICOT n cazul Vioricai Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca probabil va formula o plangere impotriva rezolutiei procurorului in cazul premierului Viorica Dancila. Nu am auzit sa fi fost chemati la audieri Dragnea sau Dancila, a spus Orban, scrie Mediafax.

Ludovic Orban, despre decizia de clasare a DIICOT a dosarului de inalta tradare: Eu mi-am facut datoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca nu stie care au fost argumentele care au stat la baza deciziei DIICOT de clasare a dosarului de inalta tradare in care liderul liberalilor ii facuse plangere penala premierului Viorica.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce DIICOT a clasat dosarul deschis in urma plangerii impotriva Vioricai Dancila: Astept sa mi se comunice oficial motivele. Voi vorbi cu avocatii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca asteapta sa afle motivele pentru care procurorii DIICOT au clasat dosarul deschis dupa plangerea de inalta tradare facuta de acesta pe numele premierului.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare deschis dupa plangerea lui Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila

Procurorii DIICOT au clasat deschis in urma plangerii prin care liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila de inalta tradare. Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri de procurorii antimafie, de.

Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

Ludovic Orban a declarat ca PNL colaboreaza bine cu USR, dar ar prefera ca Uniunea sa atace mai mult PSD-ul decat pe liberali. Colaboram bine cu USR, am stabilit un mecanism de consultare periodica, ne inform.

Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca liberalii colaboreaza bine cu USR, dar ca ar prefera ca aceasta formatiune sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat PNL.

Nicolicea: Ludovic Orban ar trebui sanctionat cu nchisoare sau amenda dupa clasarea plngerii sale mpotriva lui Dancila

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca liderul PNL Ludovic Orban a indus in eroare organele judiciare cu plangerea penala depusa pe numele lui Dancila, fapta sanctionata cu inchisoare sau cu amenda.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare, deschis dupa plangerea lui Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila

Procurorii DIICOT au clasat dosarul de inalta tradare si uzurpare a functiei deschis in urma plangerii penale formulate de catre liderul PNL, Ludoic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Decizia procurorilor nu este definitiva, ea poate fi contestata la Curtea Suprema.

N-am auzit ca Dragnea, Dancila sau altcineva sa fie invitat la DIICOT

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca nu are detalii despre modul in care DIICOT a derulat ancheta si a clasat dosarul deschis in urma plangerii facute de el impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a acuzat-o de inalta tradare.

USR depune plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos

Deputatul USR Stelian Ion a depus, astazi, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )