Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis, despre starea de urgenta: Saptamana viitoare vom lua o decize daca o continaum sau o inlocuim Viata noastra a tuturor va ramane luni de zile sub semnul acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara in cadrul unei conferinte de presa ca exista posibilitatea ca in cursul saptamanii viitoare sa se iao decizie in privinta continuarii starii de.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

PSD a vrut sa protejeze, in Parlament, nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc, sustine Marcel Ciolacu, care l-a criticat pe presedintele Iohannis si a aparat demersurile facute de parlamentarii.

Marcel Ciolacu afirma ca Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca declaratia sefului statului cu privire la proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc a fost una care descalifica total functia prezidentiala si care arata cat de jos poti sa ajungi in politica.

Ciolacu: Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului. De asta a avut acea iesire mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. PSD sesizeaza CNCD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

VIDEO Iohannis: PSD vrea sa dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, ce ti-a promis Viktor Orban?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este incredibil ce se intampla in Parlament. Seful statului a acuzat PSD ca a ajutat UDMR sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care acorda o larga autonomieTinutului Secuiesc. Marele PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor, a spus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis atac dur la adresa PSD in conferinta de marti

Marcel Ciolacu, revoltat de anuntul lui Iohannis: Stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a rabufnit dupa declaratia de presa sustinuta de Klaus Iohannis, in care acuza ca, in plina pandemie de coronavirus, social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu a rabufnit la adresa lui Iohannis: A fost un atac politic, grosolan, care arunca Romania in trecut

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat la Antena 3 ca discursul lui Klaus Iohannis, prin care acuza ca social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc, a fost strict politic.

Marcel Ciolacu: Nu vor mai exista bani pentru spitale. Primariile vor intra in colaps

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca in curand nu vor mai exista bani pentru spitale.

Raspuns transant din Franta pentru Klaus Iohannis. Despre ce vorbeste presedintele roman?

Reprezentantii francezi au adus clarificari in ceea ce priveste declaratia facuta de presedintele Romaniei potrivit careia Franta ar fi facut experimente pe copii, pentru a vedea cum s-a raspandit virusul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )