Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marcel Ciolacu a depus plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu a depus plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, luni, plangere impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul National de Combatere a Discriminarii, in urma afirmatiilor sefului statului cu privire la intelegerea dintre social-democrati si UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false. Anuntul lui Ciolacu vine in contextul in care Klaus Iohannis a atacat dur PSD pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Ciolacu: PSD va depune plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca partidul pe care il conduce va de.

PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca partidul pe care il conduce va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false, in urma declaratiilor pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis, in urma afirmatiilor referitoare la complicitatea PSD in proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

MARCEL CIOLACU: Presa romaneasca traverseaza o perioada extrem de complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi

Presa din Romania, care traverseaza o perioada complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi, atat pentru a rezista crizei economice grave, cat si pentru a tine piept suvoiului de stiri false propagate de la inaltimea celor mai inalte institutii ale statului roman, a afirmat duminica, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

Marcel Ciolacu, exmatriculat de la doctorat, de catre Academia SRI

Presedintele interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat in 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul ANIMV), potrivit G4Media.

Marcel Ciolacu: Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban!

Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu, de Ziua Mondiala a Libertati Presei. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook, al liderului PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )