Libnet.ro
UNICEF

12:46

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile. continuă pe Antena3

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari.

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

Viorica Dancila cere SRI un raport de urgenta dupa violentele din Piata Victoriei: `Au fost provocate gradual de catre grupuri de persoane bine organizate, care au atacat fortele de ordine`

Premierul Vicorica Dancila a cerut sambata dimineata Serviciului Roman de Informatii, in regim de urgenta, un raport, cu privire la persoanele care au pregatit si provocat violentele de la protestul de.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

Dacian Ciolos o reclama pe Carmen Dan la Parchet dupa violentele din Piata Victoriei

Dacian Ciolosdepune si el un denunt impotriva ministrului de interne si conducerii jandarmeriei. Fostul premier spune ca protestele au degenerat din cauza unor huligani, dar si din cauza reactiei.

Mobilizare dupa violentele din Piata Victoriei: Se face apel pentru identificarea jandarmilor in civil care ar fi coordonat represiunea de la protestul diasporei (FOTO)

Parchetul Militar face apel la protestatarii raniti sa mearga sa ofere informatii despre incidentele violente. Asta dupa ce sambata procurorii anuntau ca au deschis un dosar penal in care ancheteaza.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )