Libnet.ro
UNICEF

11:30

PNL anunta MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

B1 B1,
PNL anunta MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

Dupa ce a depus plangere penala impotriva premierului Dancila, Ludovic Orban a anuntat si depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Opozitia are dreptul la o motiune de cenzura pe sesiun. continuă pe B1

Liberalii pregatesc motiune de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca batalia cu PSD-ALDE se va da pe toate fronturile, astfel ca liberalii au inceput deja pregatirea unei strategii privind o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

O noua PLANGERE PENALA impotriva Guvernului Dancila! Ponta: FURA banii acumulati la PILONUL II DE PENSII

Victor Ponta ameninta Guvernul Dancila, daca nu renunta la ideea nationalizarii Pilonului II de pensii. Fostul premier catalogheaza demersul Executivului drept furt. Nu sunt de acord de principiu cu.

S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea PENALA impotriva lui DANCILA: Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta

SustinatoriiPSD de pe Facebook incearcaorganizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni, ca raspuns la demersul PNL impotriva premierului Dancila. Luterane NU Uita, Romania Nu-I a Ta.

PSD pregateste o replica riguroasa si sustinuta pentru atacurile la adresa guvernului Dancila

Dupa Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori demisia, iar Ludovic Orban a depus plangere penala, PSD anunta ca vor oferi o replica riguroasa si sustinuta la tentativa de a destabiliza din nou guvernarea.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Reactii dure de la Ierusalim, dupa plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila. Una dintre aceste reactii a fost prezentata la Exces de putere, de jurnalistul Attila Somfalvi.

Scenariu bomba: Merkel implicata in plangerea penala impotriva lui Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )