Libnet.ro
UNICEF

20:15

PNL va depune plangere penala impotriva ministrului Melescanu pentru votul in diaspora

Antena3 Antena3,
PNL va depune plangere penala impotriva ministrului Melescanu pentru votul in diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Orban anunta plangere penala impotriva lui Melescanu pentru organizarea votului din diaspora

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019 PNL va depune plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si a celor care au fost implicati in organizarea votului in diaspora, a.

Orban anunta ca PNL va depune plangere penala impotriva lui Melescanu: E revoltator! ii umilesc iar pe copiii, pe parintii, pe prietenii nostri din diaspora

Ludovic Orban a anuntat ca va depune plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Presedintele PNL sustine ca proasta organizare a alegerilor a facut ca romanii sa fie nevoiti sa.

Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este revoltator, din nou ii umilesc pe fratii, surorile, parintii, copiii si prietenii nostri din diaspora

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca va depune luni o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, din cauza cozilor uriase la care sunt nevoiti sa stea romanii din diaspora care vor sa voteze la europarlamentare si la referendum.

PNL ii face plangere penala lui Melescanu, acuzandu-l ca a blocat votul romanilor din diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea, blocarea romanilor de a vota in strainatate la alegerile europarlamentare si la referendum.

Rares Bogdan: Am depus plangeri penale impotriva lui Melescanu si lui Carmen Dan pentru modul in care au fost organizate alegerile din diaspora

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, ca a inregistrat o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si a ministrului de Interne, Carmen Dan, din cauza modului in care au fost organizate alegerile europarlamentare in diaspora.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introduse (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Firea: Ieri au oprit apa calda in jumatate din Capitala, sectoarele 2, 3, 4. Am depus plangere penala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti ca luni a fost oprita apa calda in sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, iar din acest motiv a depus plangere penala, precizand ca a venit la PSD sa discute cu premierul Viorica Dancila despre aceste probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )