Libnet.ro
UNICEF

00:06

PNL a depus plangere penala impotriva lui Teodor Melescanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL a depus plangere penala impotriva lui Teodor Melescanu

Partidul National Liberal a depus plangere penala impotriva ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, pentru modul cum au fost organizate alegerile europarlamentare in Diaspora, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al partidului, Ionel Danca. continuă pe Ziarul Bursa

PNL va depune plangere penala impotriva ministrului Melescanu pentru votul in diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea,.

PNL a depus denunt penal la Parchetul General impotriva lui Teodor Melescanu, acuzat ca a impiedicat votul romanilor din diaspora

Organizatia PNL Diaspora a depus, vineri, la Parchetul General, un denunt penal la adresa ministrului de Externe Teodor Melescanu din cauza problemelor care au fost in sectiile de votare din strainatate la alegerile europarlamentare.

Firea: Ieri au oprit apa calda in jumatate din Capitala, sectoarele 2, 3, 4. Am depus plangere penala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti ca luni a fost oprita apa calda in sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, iar din acest motiv a depus plangere penala, precizand ca a venit la PSD sa discute cu premierul Viorica Dancila despre aceste probleme.

Firea: Ieri Elcen a oprit apa calda in jumatate din Capitala. Am depus plangere penala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca luni Elcen a oprit apa calda in sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, fara sa anunte RADET; iar din acest motiv a depus plangere penala, ea sustinand ca a venit la PSD sa discute cu premierul Viorica Dancila despre aceste probleme.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introduse (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

PNL ii face plangere penala lui Melescanu, acuzandu-l ca a blocat votul romanilor din diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea, blocarea romanilor de a vota in strainatate la alegerile europarlamentare si la referendum.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

TEODOR MELESCANU: Nu se pune problema demisiei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, ieri seara, la un post de televiziune, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila despre solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind demiterea sa in legatura cu problemele inregistrate in sectiile de votare de strainatate, insa concluzia a fost ca nu se pune problema unei demisii.

Teodor Melescanu ii raspunde sefului statului: Vinovat de votul in strainatate este practic presedintele Iohannis

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri ca pur si simplu vinovat de votul in strainatate este practic presedintele Iohannis, pentru ca a convocat referendumul dupa ce au fost stabilite sectiile de votare in strainatate, relateaza Mediafax. Asta, dupa ce presedintele Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )