Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a depus plngere penala mpotriva lui Dragnea pentru neconvocarea unei sesiuni extraordinare

Hotnews Hotnews,
 PNL a depus plngere penala mpotriva lui Dragnea pentru neconvocarea unei sesiuni extraordinare

Deputatul PNL Dan Vilceanu a anuntat miercuri, la iesirea de la Parchetul General, ca a depus o plangere penala pe numele presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru refuzul convocarii unei sesiuni extraordinare in care se dorea discutarea evenimentelor din 10 august si criza determinata de pesta porcina, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Deputatul Dan Vilceanu a depus o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu

Deputatul PNL Dan Vilceanu a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea, la Parchetul General, acuzandu-l de abuz in serviciu. Deputatul spune ca liberalilor li s-a respins solicitarea de a depune o motiune simpla pe motiv ca PSD nu a fost de acord cu titlul, iar Biroul permanent a refuzat convocarea unei sesiuni extraordinare in luna august, pentru discutii desore protestul din 10 august si despre pesta porcina africana.

Turcan: PNL a depus o motiune simpla mpotriva lui Carmen Dan

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat miercuri ca formatiunea a depus o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile statului roman au aplicat programul de prevenire a raspindirii pestei porcine, precum si cea privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august 2018.

Sandi Matei a depus plangere penala impotriva lui Darius Valcov

Protestatarui rezist din Piata Victoriei, Sandi Matei, a depus plangere penala impotriva lui Darius Valcov. El s-a constituit si parte civila cerand despagubiri de un milion de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )