Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis, in urma afirmatiilor referitoare la complicitatea PSD in proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc. continuă pe Antena3

Ciolacu: PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false. Anuntul lui Ciolacu vine in contextul in care Klaus Iohannis a atacat dur PSD pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu a depus plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, luni, plangere impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul National de Combatere a Discriminarii, in urma afirmatiilor sefului statului cu privire la intelegerea dintre social-democrati si UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Adrian Nastase, critici dure pentru Klaus Iohannis

Adrian Nastase a lansat o serie de critici dure la adresa lui Klaus Iohannis privind masurile de relaxare. Fostul premier da si exemplul altor tari.

Klaus Iohannis: Nu prelungim starea de urgenta. Vom intra in stare de alerta. Se redeschid saloanele de infrumusetare si cabinetele stomatologice VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu va fi prelungita starea de urgenta dupa 15 mai, dar Romania va intra in starea de alerta. Seful statului a anuntat ca se vor redeschide cabinetele stomatologice si saloanele de infrumusetare. Pe de alta parte, masurile de relaxare nu se vor aplica pentru localitatile aflate in carantina.

Klaus Iohannis: Starea de urgenta nu va fi prelungita. De pe 15 mai vom intra in stare de alerta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis sustine la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis: Starea de urgenta nu va fi prelungita. Se vor redeschide saloanele si cabinetele stomatologice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat luni ca starea de urgenta nu va fi prelungita. Din data de 15 mai, Romania va intra in starea de alerta.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta inceteaza in 14 mai si va fi inlocuita de starea de alerta Se redeschid frizeriile, cabinetele stomatologice si muzeele Deplasarile in alte orase, restrictionate strict

Starea de urgenta va inceta in 14 mai si va fi inlocuita cu starea de alerta, incepand cu 15 mai, cand se vor redeschide saloanele de coafura, frizeriile, cabinetele stomatologice sau muzeele, urmand ca eventuale noi masuri de relaxare sa fie dispuse dupa doua saptamani, in functie de evolutia pandemiei de coronavirus, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis.

UDMR il ia peste picior pe Klaus Iohannis printr-un pamflet inspirat din La Casa de Papel. Cum arata Planul de furat Ardealul

Membrii UDMR au inceput sa distribuie pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis inspirat din serialul Netflix La Casa de Papel. Pamfletul este prezentat sub forma unui Planul de furat Ardealul care ar urma sa fie pus in practica in noaptea de 1 Decembrie de ungurii rebeli, samuraii secui si hipsterii unguri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )