Libnet.ro
UNICEF

22:15

PSD vrea sa-i faca plangere penala lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
PSD vrea sa-i faca plangere penala lui Klaus Iohannis

PSD e gata sa duca razboiul cu Klaus Iohannis la tribunal pe tema acuzatiilor de coruptie formulate de seful statului la adresa Guvernului, sustin surse social-democrate citate de Antena 3. Decizia ar fi fost. continuă pe Antena3

Cuc vrea sa faca plangere penala impotriva fostului sef al CNAIR din cauza problemelor la Lotul 3 din Lugoj Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat joi ca va face plangere penala impotriva consultantului si a fostului director al CNAIR Narcis Neaga, din cauza modului in care au fost gestionate in ultimii ani problemele de pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva.

Scandalul dintre service-uri si asiguratori: ASSAI vrea sa faca plangere penala pe numele celor care nu recunosc ca City Insurance nu poate plati daunele

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) sustine ca City Insurance este in mare dificultate financiara, in ciuda declaratiilor Autoritatii de Supraveghere Financiara privind solvabilitatea companiei.

Dancila vrea sa depuna plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis dupa ce acesta a afirmat ca guvernul este corupt

Viorica Dancila a afirmat la sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD de sambata ca urmeaza sa depuna o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca acesta din urma a declarat in urma cu cateva zile ca guvernul este corupt.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Guvernul va depune luni plangere penala impotriva presedintelui si ia in calcul sesizarea CCR- surse

Guvernul va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, pe fondul afirmatiilor sefului statului, care a numit Guvernul ca fiind unul corupt, au declarat surse politice citate de Digi24 si Mediafax. in acelasi timp, Dancila intentioneaza sesizarea Curtii Constitutionale in cazul blocarii numirii ministrilor interimari.

Adela s-a apropiat de barbat, l-a privit in ochi si l-a intrebat daca vrea sa faca dragoste cu ea. Barbatul a acceptat pe loc. S-au dus intr-un loc retras, iar in timpul momentului pasional, cei doi au fost luati prin surprindere

Adela s-a apropiat de barbat, l-a privit in ochi si l-a intrebat daca vrea sa faca dragoste cu ea. Barbatul a acceptat pe loc. S-au dus intr-un loc retras, iar in timpul momentului pasional, cei doi au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )