Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si. continuă pe B1

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introduse (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Petitie pentru demisia lui Teodor Melescanu - zeci de mii de oameni au semnat-o in cateva ore

Romanii cer demisia minstrului de Externe, Teodor Melescanu, dupa ce mii de romani din diaspora nu au putut sa voteze din cauza proastei organizari de la Bucuresti.

Protest in fata ministerului de Externe. Oamenii cer demisia lui Teodor Melescanu

Cateva zeci de protestatari manifesteaza, luni seara, in fata Ministerului Afacerilor Externe, cerand demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, cu privire la modul in care s-a desfasurat.

Rares Bogdan: Am depus plangeri penale impotriva lui Melescanu si lui Carmen Dan pentru modul in care au fost organizate alegerile din diaspora

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, ca a inregistrat o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si a ministrului de Interne, Carmen Dan, din cauza modului in care au fost organizate alegerile europarlamentare in diaspora.

Rares Bogdan (PNL): Vom cere alegeri anticipate de urgenta. Teodor Melescanu si Carmen Dan sa isi inainteze demisiile

PNL va cere de urgenta organizarea de alegeri anticipate, a anuntat duminica seara Rares Bogdan. dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Candidatul care a deschis lista PNL.

Teodor Melescanu: Nu mi-a cerut nimeni demisia

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a precizat ca urmeaza sa faca o ancheta in tarile unde au fost cele mai mari probleme pentru romanii din diaspora, care au venit in numar foarte mare la vot. Seful.

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

Petitie online pentru o noua demisie a lui Teodor Melescanu, dupa problemele de la votul din diaspora

Intr-o petitie online, initiata de comunitatea Declic si semnata deja de aproape 70. 000 de oameni, se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, considerat responsabil dupa ce zeci de mii de romani din diaspora nu au putut vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rares Bogdan: PNL este pregatit sa guverneze intreaga Romanie

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, pentru modul incalificabil in care a organizat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,303 seconds )