Libnet.ro
UNICEF

13:00

Suciu (PSD): Am depus plangere la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suciu (PSD): Am depus plangere la Parchetul General

Liderul deputatilor PSD Daniel Suciu, a anuntat astazi ca a depus o plangere la Parchetul General care ii vizeaza pe liderii de grup ai Opozitiei de la Camera Deputatilor, cu privire la semnaturile depuse de acestia pe solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat, luni, Parchetul General ca incearca sa intimideze Jandarmeria prin ancheta privind protestul din 10 august. intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele.

Dragnea: Parchetul General acum are altceva de facut, sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a spus astazi pe un ton ironic ca Parchetul General s-ar putea autosesiza in cazul miscarii rezist peste 20 de ani, dar deocamdata procurorii sunt ocupati sa intimideze Jandarmeria, raspunzand la o intrebare a jurnalistilor.

LIVIU DRAGNEA, atac dezlantuit impotriva lui KOVESI: Conduce Parchetul General! Vor sa-i deschida dosar penal si ministrului de Interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Laura Codruta Kovesi conduce informal Parchetul General si ca incearca sa deschida un dosar penal pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Asa cum nu am.

Carmen Dan spune ca nu a fost citata la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar crede ca va fi chemata: Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca pana acum nu a primit citatie pentru audieri la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar ca se asteapta sa fie chemata intr-o ultima instanta si sa fie bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort.

Parchetul General anunta ca bugetul pe 2018 pentru instrumentarea dosarelor penale a fost diminuat

Parchetul General sustine ca toate creditele bugetare aprobate pentru 2018 pentru bunuri si servicii au fost diminuate cu 10. 000 de lei, fapt de natura sa afecteze activitatile unitatilor de parchet, in conditiile in care cheltuielile vizeaza instrumentarea dosarelor penale.

Maiorul Laurentiu Cazan, audiat la Parchetul General: Daca maine ar fi 10 august, as lua aceleasi masuri

Maiorul Laurentiu Cazan, director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind protestul din 10 august. Dupa o audiere care nu a durat mai mutl de 20 de minute, acesta a declarat presei ca ar lua aceleasi masuri daca situatia s-ar repeta.

Maiorul Laurentiu Cazan, la Parchetul General: Am calitatea de suspect

Maiorul Laurentiu Cazan, director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind protestul din 10.

Maiorul Laurentiu Cazan, la Parchetul General: Am calitatea de suspect. Daca maine ar fi 10 august as lua aceleasi masuri

Maiorul Laurentiu Cazan, director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind protestul din 10.

Dosarul violentelor din 10 august. Parchetul General cere pentru a treia oara desecretizarea documentelor

Parchetul General a cerut marti, pentru a treia oara, desecretizarea documentelor ce privesc interventia fortelor de ordine la protestul din 10 august. Precizarile magistratilor vin in contextul in care atat Jandarmeria cat si ministrul de Interne, Carmen Dan au precizat ca aceasta desecretizare nu este necesara.

Parchetul General cere a treia oara declasificarea documentelor privind protestul din 10 august si invoca o decizie CCR: Orice informatie ce poate fi utila aflarii ADEVARULUI trebuie folosita in proces

Parchetul General cere, pentru a treia oara, declasificarea unor documente care sunt relevante pentru ancheta deschisa dupa violentele de la protestul din 10 august. PG a emis un comunicat dupa ce mai multe.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )