Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tariceanu, LOVITURA pentru PSD in RAZBOIUL cu Iohannis: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

B1 B1,
Tariceanu, LOVITURA pentru PSD in RAZBOIUL cu Iohannis: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirmat, sambata, ca nu vrea sa coboare dezbaterea politica foarte jos, atunci cand a fost intrebat de reporteri daca in coalitia PSD-ALDE s-a. continuă pe B1

TARICEANU, DESPRE O EVENTUALA PLANGERE PENALA LA IOHANNIS: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, intrebat referitor la posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Klaus Iohannis, ca a auzit tot felul de zvonuri si nu doreste ca dezbaterea politica sa fie coborata la un nivel foarte jos.

USR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Scenariul in care nu primeste votul useristilor

USR ii da o lovitura puternica lui Klaus Iohannis. Si asta pentru ca presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca in eventualitatea unei finale intre Klaus Iohannis si Dacian Ciolos putin probabila daca nu.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Suspendarea presedintelui e din nou subiect de discutie in PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi,ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a s.

Inca o lovitura pentru Jaguar Land Rover: grupul a avut pierderi de aproape 4 miliarde de euro in ultimele 3 luni din 2018

Grupul Jaguar Land Rover a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro in ultimele 3 luni ale anului trecut, continuand declinul accelerat din 2018. JLR anuntase recent ca va concedia 4. 500 de angajati din Marea Britanie pentru a reduce costurile.

Lovitura pentru siteurile de rezervari online. Ce se intampla cu booking.com

Expedia, Booking. com, Agoda, Hotels. com, Ebookers si Trivago au fost anchetate de catre Autoritatea pentru Concurenta si Piata in urma numeroaselor sesizari legate de taxe ascunse, reduceri inselatoare si ta.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )