Libnet.ro
UNICEF

23:16

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer. continuă pe Hotnews

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn/ Alexandru Florian, Elie Wiesel: O dec

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer. UPDATE Reactia directorului Institutului Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer: O declaratie cu mult iz politic si atata tot. Atitudinea presedintelui Romaniei in ceea ce priveste memoria victimelor Holocaustului din Romania a fost recunoscuta de o importanta organizatie evreiasca internationala, American Jewish Committee, care i-a conferit anul trecut si o distinctie.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru este un act de antisemitism. Fac plngere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si va cere comunitatii evreiesti din SUA sa retraga decoratia acordata presedintelui.

Eugen Teodorovici, dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism: Daca se confirma, sunt conotatii dincolo de granitele acestei tari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus marti la TVR ca presedintele Klaus Iohannis da peste cap agenda intregii tari, dupa ce a respins revocarea din functie a vicepremierului Paul Stanescu si numirea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor. Totodata, Teodorovici a spus ca Iohannis ar trebui sa raspunda cat mai repede acuzatiilor facute de Ilan Laufer, care a sustinute ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Ilan Laufer face acuzatii: Am informatii certe ca mi se pregateste un dosar penal la comanda presedintelui

Ilan Laufer a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta marti la sediul PSD, ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a il numi la Ministerul Dezvoltarii este un act antisemit. Asa cum se stie,.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD.

Ilan Laufer, acuzatii feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceausescu, a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si pe ce bani

Ilan Laufer a lansat marti seara acuzatii furibunde la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat sa-l desemneze ministru al Dezvoltarii. Una dintre acuzatii este foarte dura. Ilan Laufer a .

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )