Libnet.ro
UNICEF

15:00

USR depune plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR depune plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos

Deputatul USR Stelian Ion a depus, astazi, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos. Ar fi indus in eroare organele judiciare cu tentativa de lovitura de stat

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat. Plangerea este semnata de 28 parlamentari USR.

Plangere penala impotriva colonelului Cucos, privind protestele din 10 august

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane. Plangerea vizeazascandalul violentelor din 10.

Plangere penala pe numele lui Sebastian Cocos, dupa ce a catalogat protestul o lovitura de stat

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10.

PSD a depus plangere penala impotriva Opozitiei: Nu ne convine sa fim luati de prosti

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor le cere procurorilor sa verifice semnaturile prin care Opozitia a solicitat, dupa protestele din august, o sesiune extraordinara pe aceasta tema. Anterior, Opozitia de.

Parlamentarii USR au depus un denunt la Parchetul General mpotriva lui Sebastian Cucos

Deputatul USR Stelian Ion a depus vineri la Parchetul General un denunt impotriva lui Sebastian Cucos, prim-adjunct al sefului Jandarmeriei, pentru infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, sustinand ca fostul sef al Jandarmeriei a mintit procurorii cand a spus ca pe 10 august a avut loc o tentativa de lovitura de stat, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )