Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila: O sa depunplangere penalaimpotriva domnului Ponta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: O sa depunplangere penalaimpotriva domnului Ponta

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand c?. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Viorica Dancila se simte amenintata de Victor Ponta: Daca nu vine cu dovezi, voi depune plangere penala impotriva sa

Premierul Viorica Dancila a aratat ca se simte amenintata de afirmatiile lui Victor Ponta si a spus ca e un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate si daca nu aduce dovezi, va depune.

Fosta judecatoare la CCR, numita de Viorica Dancila in functia de agent guvernamental la CEDO

Premierul Viorica Dancila a numit-o pe fosta judecatoare CCR Maya Teodoroiu in functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), potrivit unei decizii a sefului Executivului publicata in Monitorul Oficial.

Viorica Dancila: Nu este blocat Guvernul, Guvernul functioneaza!

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurtin legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care.

Viorica Dancila insista cu plangerea penala impotriva lui Victor Ponta: Atacul la prim-ministru este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand ca.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Viorica Dancila insista cu Rovana Plumb si Dan Nica, desi viitoarea sefa a Comisiei Europene i-a transmis ca sunt nepotriviti din cauza problemelor penale. Cum s-ar replia premierul daca acestia sunt respinsi

Premierul Viorica Dancila insista sa-i nominalizeze pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru functia de comisar european din partea Romaniei, desi presedintele Ursula von der Leyen i-a transmis ca astfel de.

Viorica Dancila, reactie dupa refuzul lui Iohannis de a accepta ministrii PSD:Un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine

Premierul Viorica Dancila a reactionat joi seara printr-un mesaj pe Facebook prin care a criticat dur refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministrii in Guvernul PSD. Premierul a spus ca presedintele a transformat Palatul Cotroceni intr-un sediu de campanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )