Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penala depusa pe numele premierului. Orban a spus ca nu va face niciun pas inapoi in privinta plangerii penalesi l-a somat pe. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Dragnea minte cu nerusinare spunand ca nu atenteaza la Pilonul II de pensii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, minte cu nerusinare cand sustine ca in Guvern, in coalitie sau in partid nu s-a discutat si nu se va discuta despre desfiintarea Pilonului II de pensii sau inlocuirea contributiilor la acesta.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Citu:Ce mai freamat, ce mai zbucium. S-a inflamat tot PSD-ul pentru ca cetateanul Ludovic Orban a uzat de un drept al sau si a facut plangere impotriva premierului

Senatorul PNL Florin Citu comenteaza ironic ultimele declaratii ale membilor PSD facute dupa ce presedintele PNL Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, spunand ca acestia doar se victimizeaza. Citu spune ca este suparat foc acelasi PSD care a dat OUG 13, a trecut prin Parlament legi fara nicio dezbatere si acum modifica legile justitiei.

Liberalul Viorel Catarama, atac la adresa lui Ludovic Orban: PNL este tarat intr-un scandal. Nu ne-am constituit ca partid politic ca sa facem plangeri penale (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban de la conducerea PNL pe care l-a acuzat ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Vicepresedintele PNL Sector 2 il.

Dragnea nu stie ce vorbeste

Ludovic Orban, liderul PNL, se declara anti-Dragnea, spunand ca nu poate comenta absurditatile unui disperat care nu stie ce vorbeste. Orban ii raspunde in acest fel lui Liviu Dragnea, care a afirmat ca plangerea penala depusa impotriva Vioricai Dancila a fost conceputa la Cotroceni si, pe langa alte prostii pe care le contine, se poate vorbi despre antisemitism institutional, pentru ca este tratat Statul Israel, ca o putere straina, cu care Romania este in conflict.

Razboiul dintre Ludovic Orban si Liviu Dragnea aminteste de un episod uitat al campaniei electorale din 2009: Ce gest de apropiere au facut atunci cei doi(FOTO)

Razboiul dintre putere si opozitie ia amploare dupa ce liderul PNL Ludovic Orban a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Editie exploziva prezentata de Mihai Gadea si Mircea Badea. Avem textul denuntului lui Ludovic Orban

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, textul denuntului facut de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dancila. Denuntul.

Editie exploziva Sinteza zilei. Avem textul denuntului lui Ludovic Orban

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, textul denuntului facut de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dancila. Denuntul.

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )