Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

B1 B1,
Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am. continuă pe B1

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD: Nu aceasta este solutia. Nu s-a consultat in partid

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Din pacate anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba despre unul din cei mai mari artisti ai momentului. Romanii au ramas inmarmuriti...

Din cauza unor probleme severe de sanatate, David Garrett isi amana concertele din cadrul turneului sau mondial. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, show-urile.

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Citu:Ce mai freamat, ce mai zbucium. S-a inflamat tot PSD-ul pentru ca cetateanul Ludovic Orban a uzat de un drept al sau si a facut plangere impotriva premierului

Senatorul PNL Florin Citu comenteaza ironic ultimele declaratii ale membilor PSD facute dupa ce presedintele PNL Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, spunand ca acestia doar se victimizeaza. Citu spune ca este suparat foc acelasi PSD care a dat OUG 13, a trecut prin Parlament legi fara nicio dezbatere si acum modifica legile justitiei.

Ludovic Orban si-a abandonat cainele cu care-si facea propaganda in curtea PNL - FOTO si VIDEO

Cainele pe care Ludovic Orban il folosea intr-un clip de promovare a imaginii salea fost abandonat intr-un tarc, in lant, chiar in curtea PNL. Un senator liberal finantase un spatiu pentru cainele.

Surse: Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare, potrivit unor surse ale ziarului Adevarul. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

Ludovic Orban spune ca nu prezinta textul plangerii penale impotriva lui Dragnea si Dancila pentru a nu produce presiune

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iasi, ca va prezenta public continutul sesizarii la momentul oportun, precizand ca n-o face acum, pentru a nu se interpreta ca ar fi vorba de vreo presiune. Orban a spus ca sesizarea se refera doar la Viorica Dancila si Liviu Dragnea, dar ca asta nu inseamna ca nu se poate face o extindere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )