Libnet.ro
UNICEF

06:00

N-am auzit ca Dragnea, Dancila sau altcineva sa fie invitat la DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
N-am auzit ca Dragnea, Dancila sau altcineva sa fie invitat la DIICOT

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca nu are detalii despre modul in care DIICOT a derulat ancheta si a clasat dosarul deschis in urma plangerii facute de el impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a acuzat-o de inalta tradare. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre clasarea dosarului de inalta tradare impotriva premierului: N-am auzit ca Dragnea sau Dancila sa fie chemati la DIICOT

Ludovic Orban sustine ca nu are detalii despre modul in care DIICOT a derulat ancheta privind plangerea facuta de el impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a acuzat-o de inalta tradare. Acesta a precizat ca, desi dosarul a fost clasat, nu a auzit ca Viorica Dancila, Liviu Dragnea sau altii sa fie chemati la DIICOT.

Dragnea: Dancila a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles / Lista gafelor si minciunilor spuse de premier in discutiile din P.E.

Viorica Dancila a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles, a declarat Liviu Dragnea. Asta desi premierul a facut o gafa uriasa si a mintit de mai multe ori. intrebat ce crede despre prestatia lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )