Libnet.ro
UNICEF

12:15

Chisinaul s-a tras pe dreapta pentru un an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chisinaul s-a tras pe dreapta pentru un an

Andrei Nastase, candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), este noul primar al Chisinaului. Pentru dreapta pro- europeana aceasta este o victorie foarte importanta in actualul context din Republica Moldova, cu o presedintie orientata exclusiv spre Moscova. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Nastase, candidatul proeuropean, a fost ales primar al Chisinaului, cu 52,57% din voturi

Andrei Nastase, liderul partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA, dreapta extraparlamentara proeuropeana), a obtinut aproximativ 52,57% din voturi in turul doi de scrutin pentru functia de primar al municipiului Chisinau, in timp ce candidatul.

Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase: Va avea sprijinul nostru, ca intre frati

Fostul premier Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase, candidatul Platformei Demnitate si Adevar, care a castigat duminica al doilea tur al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau.

Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Presedintele Igor Dodon e de parere ca pentru Andrei Nastase aceasta a fost o victorie a lui Pyrrhus, deoarece ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta. Totodata, seful statului sustine ca functia de primar al Capitalei il va indeparta pe liderul PPDA de batalii politice mai importante pentru el.

Victorie pentru pro-europeanul Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau (VIDEO)

UPDATE:Chisinaul are un nou primar. Dupa centralizarea datelor din 99,67% din procesele verbale, Andrei Nastase are 52,58%, in timp ce oponentul sau socialist, Ion Ceban, a obtinut 47,42%, potrivit datelor.

Andrei Nastase denunta coruperea alegatorilor

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a facut un denunt prin care a cerut pornirea urmaririi penale pentru coruperea alegatorilor. Temei a servit sesizarea observatorului PPDA la sectia de votare nr. 270, Sergiu Olisencshi, care l-a informat pe Andrei Nastase ca au fost aduse centralizat persoane cu microbuzul ca sa voteze, transmite IPN.

Cine este Andrei Nastase, noul primar ales al Chisinaului

Candidatul comun al fortelor proeuropene pentru functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, l-a invins duminica, 3 iunie, in cel de-al doilea tur de scrutin, pe socialistul Ion Ceban. Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) a acumulat 52% din voturile alegatorilor.

Rezultate alegeri Chisinau, ora 22.30. Ion Ceban 48% si Andrei Nastase 52%, dupa numararea a 92% din buletinele de vot

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 3 iunie, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost de doar 39,1%, adica 248,666 de cetateni, cu doar 3,5% mai mare decat in primul tur de scrutin. Lupta finala s-a dat intre socialistul Ion Ceban si candidatul fortelor proeuropene, Andrei Nastase.

Rezultate alegeri Chisinau. Andrei Nastase, noul primar ales al capitalei Republicii Moldova

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 3 iunie, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost de doar 39,1%, adica 248,666 de cetateni, cu doar 3,5% mai mare decat in primul tur de scrutin. Lupta finala s-a dat intre socialistul Ion Ceban si candidatul fortelor proeuropene, Andrei Nastase.

VIDEO Andrei Nastase: E timpul ca institutiile statului sa serveasca locuitorii

Candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, si-a exprimat dreptul la vot duminica, 3 iunie, in jurul orei 9. Politicianul a precizat ca, in cazul in care ajunge la sefia Capitalei, va continua tot ce este bun, iar ce este rau va scoate din Primarie.

Dionis Cenusa: Victoria lui Andrei Nastase se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban

Analistul politic Dionis Cenusa sustine ca victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban. Expertul mai afirma ca victoria lui Andrei Nastase aduce speranta in randurile votantilor proeuropeni, dar acesta si aliatii lui trebuie sa demonstreze ca sunt capabili sa imbunatateasca administrarea Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )