Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ciolos mai pierde un om din Romania 100. Lansarea unui partid nou pe baza acestei platforme mi se pare o greseala

Adevărul Adevărul,
Ciolos mai pierde un om din Romania 100. Lansarea unui partid nou pe baza acestei platforme mi se pare o greseala

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a anuntat, pe Facebook, ca paraseste Platforma Romania 100, lansata de Dacian Ciolos anul trecut, dupa ce fostul premier a infiintat un nou partid politic, care, automat, va intra in concurenta cu liberalii. continuă pe Adevărul

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Piata de publicitate online din Romania va depasi 50 milioane euro in acest an

Valoarea totala raportata a pietei de publicitate online din Romania, pentru primul semestru al anului 2017, a fost de aproximativ 20,3 milioane euro 92,56 milioane lei), inregistrand o crestere de 15% fata de acelasi semestru al anului 2016 raportat la valoarea anuala in lei), conform celei mai recente editii a studiului Romanian Online Advertising Study ROADS), derulat de Interactive Advertising Bureau Romania IAB Romania), asociatia industriei de marketing si publicitate interactiva din Romania, cu sprijinul PwC Romania. Oficialii PwC Romania estimaza ca piata va depasi pragul de 50 milioane de euro in 2018.

Trandafir and Associates, alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, Societatea de avocati Trandafir and Associates asista Ebury in procesul de intrare pe piata din Romania. Specializata in servicii financiare e-money, servicii de plati electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din industria sa, la nivel global. Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir and Associates.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

Orasul din Romania in care vor circula autobuze electrice de luna viitoare

Clujul va deveni primul oras din Romania care va avea autobuze electrice. Primele 11 autobuze vor circula chiar de luna viitoare in tot orasul, iar alte 19 urmeaza sa ajunga aici in urmatorii.

Bitcoin, blocat de bancile din Romania. Unde trebuie sa mearga miile de romani care vor sa vanda moneda virtuala

Investitorii romani in criptmonede au ajuns intr-o situatie nu tocmai placuta. Bancile comerciale din Romania au inchis conturile platformelor de exchange care tranzactionau din lei in criptomonede, astfel.

Danca, PNL: Lansarea unui partid pe baza platformei Romania 100 mi se pare o greseala

Puurtatorul de cuvand al PNL, Ionel Danca, a anuntat marti ca se retrage din platforma civica Romani.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala.

Google Chrome acceseaza fisiere din calculator prin intermediul unui antivirus (FOTO)

Dupa scandalul Facebook-Cambridge Analytica, un nou conflict sta sa izbucneaza dupa ce Google Chrome ar fi accesat date ale utilizatorilor prin intermediul unui antivirus. Google Chrome a cerut permisiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )