Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un deputat a anuntat ca pleaca din USR: Sunt un om de stanga si imi doresc o platforma care sa concureze PSD

B1 B1,
Un deputat a anuntat ca pleaca din USR: Sunt un om de stanga si imi doresc o platforma care sa concureze PSD

Adrian Dohotaru, deputatul de Cluj devenit cunoscut mai ales dupa ce a mancat dintr-un cos de gunoi pentru a atrage atentia asupra risipei alimentare, a anuntat ca pleaca din USR deoarece Uniunea a devenit un. continuă pe B1

imi dau demisia din USR

Deputatul de Cluj Adrian Dohotaru a anuntat, astazi, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din USR si ca va construi o miscare coerenta de stanga.

Deputatul Adrian Dohotaru demisioneaza din USR si anunta ca va construi o miscare de stanga

Deputatul USR Adrian Dohotaru si-a anuntat, marti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia din partid. El a plecat la o zi dupa ce noul presedinte al USR, Dan Barna, a anuntat ca vrea ca USR sa se pozitioneze in zona de centru-dreapta. Dohotaru a anuntat ca vrea sa infiinteze o miscare politica de stanga.

Deputatul USR Adrian Dohotaru si-a anuntat demisia din partid

Deputatul USR de Cluj Adrian Dohotaru si-a anuntat, marti, demisia din partid, mentionand ca doreste sa construiasca o miscare coerenta de stanga si ca va colabora punctual cu aceasta formatiune si cu celelalate partide, intrucat este un om al dialogului, potrivit Mediafax.

Prima demisie din USR, dupa Congres

Deputatul Adrian Dohotaru a anuntat, marti, printr-o postare pe Facebook, ca paraseste partidul si ramane neafiliat. USR trece prin momente dificile, cu alegeri contestate si un proaspat.

Politic show: Nicusor Dan, socat de fostii colegi din USR; Mihai Tudose negociaza finantare de la Banca Mondiala pentru autostrada Comarnic-Brasov; Ce pensie are acum Traian Basescu si cat va castiga dupa majorarile de anul viitor

Raportul lui Florin Citu: Guvernul a taiat 10 miliarde de lei din investitii. Cresc preturile, dobanzile si datoria publica. Senatorul PNL Florin Citu a publicat, duminica, un raport din care reiese ca Guvernul a taiat. Motive pentru care unii deputati au devenit neafiliati. Inca din primele luni din aceasta legislatura, partidele au inceput sa piarda deputati si senatori. In aproape un an, independentii din Parlament au ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )